Moederdag chocolade | Want liefde gaat door de maag

Moederdag chocolade cadeau bezorgd

Liefde gaat door de maag! Wat geef jij met Moederdag? Chocolade is een leuk én lekker cadeau om lieve moeders mee te verblijden. En met een beetje geluk deelt ze ook nog met jou! Is jouw moeder een echte choc-a-holic en klinkt Moederdag chocolade als een goed idee? Lees dan verder!

Liefde gaat door de maag!

Ze zeggen het niet voor niets: Liefde gaat door de maag! Wat is de favoriete maaltijd die je moeder altijd voor je kookt(e)? Of misschien heeft ze wel een signature baksel: bijvoorbeeld een appeltaart? Tijd om wat liefde – door de maag – terug te geven aan mama met Moederdag chocolade!

Chocoladebezorgd.nl

Moederdag chocolade

Kiezen tussen een bos bloemen of chocolade? Dat is helemaal niet nodig! Geef een bos bloemen met chocolade cadeau met een luxe doos met handgemaakte bonbons van ChocoladeBezorgd.nl. Deze luxe doos past door de brievenbus (mocht je hem niet persoonlijk kunnen overhandigen) en bevat maar liefst 21 luxe bonbons in de lekkerste smaken. Liever bonbons zonder alcohol, noten of gluten? Ook daar is een optie voor!

De Bloemen en Chocolade Bonbon Box is een perfect cadeau voor de moeder die bloemen heel mooi vindt maar toch écht liever chocolade eet!

Voor die vrouw met een hart van goud is anders een chocoladehart een lekker cadeau. Zeker als zij een liefde voor dit lekkers heeft! Zeg haar ‘je bent goud waard’ met een handgemaakt Moederdag chocoladehart met pecannoten, koffieboontjes en goudpoeder. Of kies voor een chocoladehart met frambozen in een mooie cadeauverpakking. Is jouw moeder een echte ‘sweet cookie’? Het chocoladehart met karamel, heerlijke bastognekoek en suikerhartjes is een echte aanrader!

Moederdag cadeau chocolade

Chocolade thuisbezorgen met ChocoladeBezorgd.nl

Bij ChocoladeBezorgd.nl bestel je de lekkerste handgemaakte chocolade om te laten bezorgen. Bij jou thuis of direct op het adres van de ontvanger! De chocolade is verpakt in een mooie cadeauverpakking, zodat je deze direct cadeau kan geven. Bestel jij luxe bonbons of andere heerlijke chocolade cadeaus? Jouw Moederdag cadeau bestel je hier!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *