Het eindresultaat: mijn (slaap)kamer

Mijn slaapkamer

In april ben ik verhuisd, maar echt veel van het nieuwe huis heb ik nog niet laten zien. Inmiddels komt het steeds meer af en vind ik het tijd om meer van de resultaten te delen op mijn blog. Ik vertel jullie alles over mijn slaapkamer, waar ook mijn werkplek én zithoek is!

Over mijn (slaap)kamer

Mijn slaapkamer is een plek waar ik erg veel tijd doorbreng. Ik slaap hier, maar ook overdag ben ik vaak op mijn kamer te vinden. Hier is namelijk ook mijn werkplek. Ook chillend, netflixend of door social media scrollend kun je mij vinden in mijn roze bubbel. Vanaf mijn roze bank!

Mijn slaapkamer inspiratie

Mijn werkplek

Met mijn nieuwe werkplek ben ik echt enorm blij. Het is hier heerlijk werken! Ik heb mijn grote zit-sta bureau meeverhuisd en hierop staat mijn groene iMac, die ik begin dit jaar kocht. Vanuit mijn bureau kan ik ook naar buiten kijken en het is een plek waar veel daglicht komt. Ik kan hier úren bloggen!

Mijn slaapkamer roze bank Kare Design

Relaxen op de bank

Op de kamer heb ik ook een zithoek. Je kunt het bijna een volwaardige woonkamer noemen, want er staat een grote bank en lekkere loungestoel. Mijn roze bank van Kare Design is toch wel het pronkstuk van de ruimte. Hij heeft een plek gekregen tegen de hoge muur met behang. Het blijft een pareltje! Naast de velvet bank staat een fluwelen draaifauteuil van Dutchbone. De groene kleur vormt een tof contrast met toch wel de hoofdkleur van mijn kamer: roze!

Een salontafel mag natuurlijk niet ontbreken! Een plek om mijn kop thee neer te zetten, magazines neer te leggen en een lekkere geurkaars te branden. Mijn set marmeren tafels van Richmond Interiors heb ik hiervoor neergezet.

Mijn slaapkamer thuiswerkplek

Lekker slapen

Om lekker op te slapen heb ik in mijn slaapkamer een tweepersoons bed van IKEA, met vier lades. Dat is lekker veel opbergruimte waar ik nog spullen in kwijt kan. De opmaak van mijn bed wisselt per periode. Van een dekbedovertrek met bloemen met veel sierkussens, tot een effen dekbedovertrek met een prachtige en luxe fluwelen bedsprei van Essenza. Ik vind het fantastisch om mijn bed mooi op te maken!

De wand naast mijn bed is in een oudroze kleur geschilderd. Hier heb ik een aantal eikenhouten en gouden lijsten opgehangen met prints. Ook staat hier mijn eiken bankje van Hübsch Interior met daarop lijsten en wat andere decoratie, zoals roze gedichtenbundels en een gouden schaal van het merk Bold Monkey.

Mijn kamer heeft een duidelijke vorm gekregen en ik ben erg blij met het resultaat. Echt af zal het nooit zijn, want als interieurjunkie blijf ik natuurlijk graag veranderen! Mijn slaapkamer inrichten vind ik namelijk echt heel erg leuk om te doen!

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *