3 x mooie fruit vazen (van citroen tot aardbei)

Fruit vazen citroen vaas aardbei vaas framboos

Als er iets is waar ik vrolijk van word in huis, dan is het een mooie bos bloemen. Het liefst natuurlijk in een mooie vaas. Een mooie fruit vaas zorgt voor wat extra vrolijkheid in je interieur. Daarom heb ik de leukste fruit vazen voor je verzameld, waaronder een fruitige citroen vaas!

Citroen vaas

De citroen vaas is een ware eyecatcher voor wie houdt van frisheid en levendigheid in huis. Met zijn heldere gele kleur brengt deze vaas een verfrissend accent in elke ruimte. Daardoor is hij prachtig te combineren met een kleurrijk boeket of een paar mooie zijdebloemen. Of je hem nu plaatst op de eettafel, salontafel of bij het raam: de citroen vaas trekt direct de aandacht en zorgt voor een zomerse sfeer, zelfs op de donkerste dagen.

Voor wie geel iets te gewaagd vindt, zijn er ook gouden citroen vazen verkrijgbaar. Deze voegen een vleugje chic toe aan je interieur, terwijl ze toch dat levendige en frisse karakter behouden dat zo kenmerkend is voor fruit vazen.

Fruit vazen citroen vaas aardbei vaas framboos

Framboos vaas

Twee jaar geleden kreeg ik van mijn zusje een prachtige framboos vaas cadeau, en sindsdien staat deze regelmatig te shinen in mijn interieur. Het is zo’n vrolijke toevoeging in huis! Ik combineer hem zelf het liefste met een bosje roosjes of tulpen.

De framboos vaas is een vrolijke toevoeging aan elk interieur. Met zijn unieke vorm en levendige kleur brengt deze vaas een speels element in huis. De framboos vaas zorgt voor een glimlach bij iedereen die hem ziet.

Fruit vazen citroen vaas aardbei vaas framboos

Aardbeien vaas

Omdat ik deze frambozen vaas zoveel gebruik, mocht ik van mezelf best een keer een nieuwe fruit vaas kopen. Dat werden er uiteindelijk twee.

We blijven bij het rode fruit: Mijn nieuwste aanwinst is namelijk een aardbei vaas, of eigenlijk twee. De aardbei vaas is een echte eyecatcher met zijn perzikkleurige ontwerp. Door zijn formaat biedt deze vaas voldoende ruimte voor een weelderig boeket bloemen. Een mooie aanvulling dus omdat ik vooral kleine vaasjes heb. Het is een mooie vaas voor wie graag wat meer kleur en levendigheid aan zijn interieur wil toevoegen.

Daarbij kocht ik ook nog een kleine rode aardbei vaas. De combinatie van de grote perzikkleurige vaas met de kleine rode variant zorgt voor een speels effect in mijn huis. Het is zo’n leuke toevoeging dat ik niet kon weerstaan om ze samen te hebben.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *