Binnenkijken | Een kantoorruimte in huis

Kantoorruimte

Nu de zolderslaapkamer van mijn ouders af is, was het voor mijn vader tijd voor een nieuw project. Inmiddels is hij begonnen aan het creëren van een eigen kantoorruimte in huis. Een plek om fijn te kunnen werken.

Je kunt wel merken dat mijn vader een bezige – maar bovenal handige – bij is. Nog niet zo lang geleden liet ik je het eindresultaat van de zolderslaapkamer zien. Deze heeft een naturel bohemian stijl gekregen. Nu dit project af is, is het tijd voor het volgende project: Thuiskantoor.

Een fijne werkplek | kantoorruimte

Het hebben van een fijne plek, thuis, om te werken is ontzettend belangrijk. Zelf heb ik een fijne werkplek, maar een kantoorruimte voor mijn vader is nooit echt gerealiseerd. Tijd voor verandering dus!

De werkplek zal minimalistisch blijven. Een rustige plek om te werken, zonder afleidingen. Op een kast die we al hadden zijn nieuwe deuren gezet. Met een hoop mazzel vond mijn vader het bureaublad dat hij wilde in de koopjeshoek van IKEA, dus ook deze staat inmiddels op poten.

kantoorruimte Home Accents

Muurdecoratie voor een thuiskantoor

Wél waren we erover uit dat er iets aan de muur moest komen te hangen. Maar wat? In eerste instantie leek het plan om een grote foto af te laten drukken, maar bij Action vonden we twee mooie zwarte lijsten met foto’s die perfect zijn voor het thuiskantoor!

Tevens heeft mijn vader certificaten en diploma’s – welke hij graag een mooie plek wil geven – die zijn afgedrukt op Amerikaanse formaten. Het blijkt dus haast onmogelijk om hier passende lijsten voor te vinden in Nederland! Tot blijkt… wanneer de we lijsten die we kochten bij Action omdraaien, passen er twee diploma’s PERFECT in! Voor €5,99 per lijst een stuk goedkoper dan een reis naar Amerika om passende lijsten te kopen natuurlijk!

Thuiskantoor

Het kantoor is nog niet af

Het kantoor is zeker nog niet af. Stiekem staan er nog héél wat dozen met rommel én zijn er nog dingen die veranderd of vervangen zullen worden. Zo heeft mijn vader de wens om een nieuwe monitor aan te schaffen, en zijn we nog zoekende naar een mooie nieuwe lamp die past bij deze plek. Ook de klokjes met verschillende tijden in de wereld moeten nog opgehangen worden. Gelukkig doen de mooie lijsten van Action al heel veel voor de uitstraling!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *