Note to self | Een hoesje beschermt ;)

Hoesje telefoonhoesje

Onze geliefde maar tevens gehate smartphones. We kunnen niet meer zonder. Of wil jij beweren van wel? In dit artikel vertel ik meer over mijn telefoon en hoe belangrijk een goed hoesje is om deze te beschermen!

Mijn smartphone

Momenteel heb ik een Sony Xperia XA1 Plus in gebruik. Een prima smartphone, maar inmiddels zou deze ook wel vervangen mogen worden door een nieuwe opvolger.

De telefoons die ik hiervoor had hebben het helaas niet overleefd. Hoe dat komt? Nou, de Nokia heeft het gewoon niet kunnen van de smartphones. De andere voorgangers zijn kapot gevallen… geen goede bescherming dus.

Het belang van een goed hoesje

Een telefoonhoesje is van groot belang. Niet alleen omdat ze leuk zijn, maar vooral ter bescherming van je smartphone! Een hoesje beschermt jouw telefoon tegen krassen, vuil en ook tegen een val! Zo gaat jouw smartphone langer mee.

Zelf wil ik onnodige kosten voorkomen, dus zelf gebruik ik een flip-over case. Wel vind ik het heel erg jammer dat voor mijn telefoon weinig leuke phone cases te vinden zijn. Een mooi iPhone 11 hoesje is bijvoorbeeld veel makkelijker te vinden!

Ook een telefoonhoesje moet vervangen worden

Je wilt niet weten hoe mijn telefoonhoesje eruit ziet. Oud, versleten en stiekem ook nog eens vies. De stevigheid is eraf en dus is de beschermingskracht eigenlijk ook wel afgenomen. Ik moet mijzelf er dan ook aan herinneren dat ook een telefoonhoesje vervangen moet worden… Ik blijf dit uitstellen omdat er voor mijn smartphone eigenlijk geen leuke hoesjes te vinden zijn en dit daardoor een minder leuke uitgave is.

Maar er worden niet voor niets hoesjes geadviseerd ter bescherming! 😉


Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *