5 x hiervoor gebruik ik mijn smartphone op een gewone dag

Smartphone gebruiken

Tegenwoordig lijkt het soms of onze telefoon aan onze hand vastgeplakt is. Kun jij je nog een leven zonder smartphone voorstellen? Als ik eerlijk ben: ik niet! Ik gebruik hem namelijk de hele dag door voor verschillende dingen. Welke dat allemaal zijn? Dat lees je in dit artikel. Één ding kan ik alvast verklappen: het zijn meer dingen dan je in eerste instantie denkt.

Bellen & sms’en

De eerste dingen waarvoor ik mijn telefoon gebruik zijn vanzelfsprekend: namelijk bellen en sms’en. Al moet ik zeggen dat sms’en toch wel vervangen is door het sturen van een berichtje via WhatsApp. En zelfs bellen doe ik tegenwoordig bijna vaker via WhatsApp. Dat werkt namelijk perfect, zowel met als zonder beeld!

Social media

Facebook, Instagram, YouTube en Tiktok… je kan wel zeggen dat ik veel tijd doorbreng op social media. Ik vind het leuk om vriendinnen en andere bloggers te volgen, shoplogs te kijken, handige ‘hacks’ te ontdekken en in contact te zijn met mijn eigen volgers. Ook doe ik veel inspiratie op via social media voor nieuwe trends, creatieve projecten en shoppen!

Smartphone fotografie

iPhones zijn voorzien van goede camera’s en camerafuncties. Dat is dan ook een van de redenen waarom ik mij soms afvraag “zal ik een iPhone kopen?”.

Iets waar ik mijn telefoon namelijk ook erg veel voor gebruik is voor het maken van foto’s. Dit vind ik namelijk erg leuk om te doen! Natuurlijk het maken van leuke foto’s op vakantie, maar ik speel ook graag met de camera van mijn smartphone voor het maken van foto’s voor mijn blog en social media. Het liefst ben ik uren bezig met het maken van foto’s van mijn interieur en de juiste productfoto’s voor bij een review!

E-mail checken

E-mails: ik krijg er een heleboel. Bijvoorbeeld nieuwsbrieven van mijn favoriete merken, mails van mijn opleiding en (aan)vragen via mijn blog. Hoewel ik het beantwoorden van e-mails meestal vanachter mijn bureau doe vind ik het erg fijn om binnenkomende e-mails alvast te kunnen checken via mijn telefoon! Zo mis ik in ieder geval niks belangrijks!

Muziek luisteren & video’s kijken

Onderweg in de bus, tijdens een rondje wandelen of tijdens het werk. Dit zijn momenten waarop ik graag naar muziek luister. Meestal doe ik dit via mijn telefoon, met mijn Samsung Galaxy Buds. Voor het luisteren van muziek via mijn telefoon gebruik ik Spotify.

Ook vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd een leuke video te kijken. Dit doe ik relaxt liggend op bed of terwijl ik op de bank aan het chillen ben. Natuurlijk op YouTube via mijn telefoon!

Zal ik een iPhone kopen?

Regelmatig denk ik aan het kopen van een nieuwe smartphone, maar een keuze kan ik nog niet maken. Momenteel heb ik een Samsung Galaxy A71 waar ik erg blij mee ben (geweest). Regelmatig vraag ik mij af of ik misschien beter een iPhone kopen kan als ik een nieuwe smartphone ga kiezen. Ik heb namelijk een MacBook Pro en een iMac die ik intensief gebruik, en als al mijn apparatuur van Apple is dan werkt dat goed samen. Dat zou voor mij mogelijk een reden zijn om de volgende keer voor een iPhone te kiezen.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *