10 minuten winkelen bij Action | Mijn ervaring + tips

Action 10 minuten winkelen op afspraak

De winkels mogen weer open. Althans, voor winkelen op afspraak. Ook bij Action kun je terecht voor 10 minuten winkelen op afspraak. Ik probeerde het uit en deel mijn ervaring + tips!

Action 10 minuten winkelen

Winkelen mag weer, maar dan wel op afspraak. Ook bij Action kun je een afspraak maken om te winkelen. Daar wordt een tijdvak gehanteerd van maximaal 10 minuten, waarin je ook afgerekend moet hebben.

Een afspraak maak je online, bij een filiaal bij jou in de buurt. Dit kan voor de twee opvolgende dagen. Elke avond om 00:00 komt er dan een nieuwe dag beschikbaar.

Dat red ik niet

Toen ik hoorde dat ook Action openging voor winkelen op afspraak werd ik enthousiast. Totdat ik hoorde dat het ging om tijdvakken van 10 minuten… Ik moest keihard lachen en baalde tegelijkertijd. Dat red ik nooit, en laat maar, is wat ik dacht.

Toch werd ik nieuwsgierig en besloot ik alsnog een afspraak te maken, zodat ik met jullie kan delen hoe het is om 10 minuten bij de Action te winkelen.

Mijn ervaring

Er wordt gevraagd om 10 minuten van tevoren aanwezig te zijn. De afspraak is voor jou alleen. Als de voorgaande klanten de winkelen hebben verlaten, mag jij naar binnen. Je deelt de winkel met hooguit één ander persoon. Het voelt dus écht als private shopping, maar dan iets minder relaxed.

Bij mijn filiaal werd er een bandje afgespeeld waarin werd omgeroepen als er 5 minuten voorbij zijn én als je naar de kassa moet gaan.

Ik had een aantal dingen op mijn lijstje staan die ik echt nodig had en daar had ik voldoende tijd voor. Uiteindelijk was ik ook voordat de tijd om was klaar. Althans, toen ik had wat ik nodig had en even snel wat had rondgekeken ben ik maar gegaan. Je voelt je namelijk echt opgejaagd en de rust om bij de decoraties of knutselspullen te neuzen had ik dus niet.

Tips voor 10 minuten winkelen

Wil jij de uitdaging aangaan? Naar aanleiding van mijn ervaring met 10 minuten winkelen bij Action deel ik graag wat tips met je.

  • Maak alleen een afspraak als er dingen zijn die je écht nodig hebt. Deze kun je in 10 minuten prima halen, maar voor echt rondkijken is er eigenlijk te weinig tijd.
  • Een lijstje, superhandig! Zo blijf je gefocust op wat je nodig hebt en kun je het lijstje afwerken. Maak het lijstje op volgorde van hoe het in de winkel ligt om geen tijd te verliezen.
  • Ga naar een winkel die je kent. Dan weet je tenminste waar de spullen liggen en hoef je niet te zoeken naar de juiste schappen.
  • Heb niet teveel verwachtingen. Je hebt namelijk echt niet de tijd om uitgebreid rond te kijken. Bij mijn filiaal waren er helaas ook nog weinig nieuwe dingen, maar dat komt wellicht nog!

Misschien vind je dit ook interessant

6 reacties

  1. Fijn dat het gelukt was te kopen wat je moest hebben. Denk dat ik toch ook een afspraak ga maken, want het viel dus toch reuze mee die 10 minuten.

  2. Ik heb afgelopen week ook 10 minuten gewinkeld, bij de Hema dan. Maar pff, ik zou het alleen doen als ik écht wat nodig heb wat niet kan wachten. Ik vond het echt verschrikkelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *