Budget Babe #4

Budget Babe Aanbiedingen week 17 aanbieding koopje budgettip
Wekelijks zal ik mijn tips met je delen op het gebied van budgettoppers, aanbiedingen en sale. Géén overzicht met de wekelijkse aanbiedingen, maar alleen échte toppers die ik het waard vind om te vermelden. Ben jij een echte Budget Babe? Kijk dan vooral mee naar mijn tips voor deze week, nummer 17 alweer! Welke aanbieding mag jij niet missen?

Lentesale bij Xenos

Ook bij Xenos hebben ze de zomer in hun bol en dus vindt je hier deze week toffe dingen met een tropisch tintje. Ook scoor je deze week bij Xenos veel leuke producten in de lentesale met korting. Zo koop je in de aanbieding 2 lichtslingers met 10 cottonballs voor maar €6!

Alle Maybelline oog- en lipmakeup €8,89

Bij Trekpleister is deze week alle Maybelline oog- en lipmakeup in de aanbieding voor slechts €8,89. Met een hoop producten scheelt dat enkele euro’s per product. BESPAREN!

3 producten van NYC voor €5

Dit is je laatste kans om de producten van NYC te scoren, er geldt op = op. Gelukkig koop je de producten bij Trekpleister wel met flinke korting. Je betaalt namelijk maar €5 voor 3 producten.

1 + 1 gratis op Treaclemoon

Dit is een merk waar ik zelf erg benieuwd naar ben. De producten zien er zo leuk uit en hebben ook hele toffe namen. Bij Trekpleister geldt deze week 1+1 gratis op Treaclemoon, dus wellicht dat er binnenkort een review aankomt. 1+1 gratis vind ik namelijk altijd een fijne aanbieding!

Calvin Klein Eternity

Deze eau de parfum van Calvin Klein (50 ml) kost deze week slecht €25 in plaats van €67. Een leuke prijs voor een mooi moederdagcadeau of een nieuw geurtje voor jezelf! Calvin Klein Eternity koop je bij Etos.

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *