Budget Babe #12 (gratis schepsnoep, sale en 70% korting)

Budgetbabe weekfolders aanbiedingen 70% korting
Vandaag deel ik weer mijn wekelijkse tips n.a.v. de weekfolders. Deze week o.a. GRATIS schepsnoep, 70% korting en sale!

Heel veel sale!

Tuurlijk, er staan altijd wel aanbiedingen in de folders. Toch denk ik dat het interessanter is om de stad in te gaan, de winkels binnen te lopen en de rekken vol met sale in te duiken. Het is namelijk zomersale! Ik verwacht dat je hier de leukste en meest verrassende koopjes gaat scoren!

Essence Gel Polish

Met het aanhoudende lekkere weer in Nederland is het nu echt wel tijd om je nagels zomerproof te maken! Met de gel polish van Essence creëer je, i.c.m. een speciale top- en basecoat, ook zonder een Pink Gellac Starterset mooie nagels met een gel polish look.

In de folders van Kruidvat nu 2 Essence Gel Polish-lakjes voor €2,99! Top- en basecoat zijn uitgezonderd van deze actie.

50 % korting op alles in de sale

Wil jij na het zien van mijn schoenenstash je eigen collectie schoenen uitbreiden? Bij Van Haren koop je in de sale een leuk paar voor erbij tegen een kleine prijs. De schoenen in de sale zijn namelijk te koop met 50 % korting!

Kneipp Douche Foam 1+1 gratis

Niks is lekkerder dan een frisse douche na een zonnige, warme en zweterige dag. Zelf gebruik ik vrijwel altijd douche foam. De varianten van Kneipp behoren zeker tot mijn favorieten, wat dacht je bijvoorbeeld van Kneipp Silky Secret douche foam?

Deze week geldt er 1+1 gratis op douche foams van Kneipp bij Kruidvat. Liever andere producten van Kneipp? Ga dan even langs bij Trekpleister, daar geldt namelijk 1+1 gratis op het gehele assortiment van Kneipp.

70% korting op Palmolive

Met 70% korting is mijn interesse wel gewekt, haha! Bij Kruidvat ontvang je 70% korting op verschillende varianten 250 ml douchegel van Palmolive. Geldig op ‘So Tempting’, ‘Japanese Garden’, ‘Madagascar Forest’ en ‘Be Sensual’.

Gratis een halve kilo schepsnoep!

Heb je nog producten van Andrélon, Axe, Badedas, Dove, Lux, Neutral, Prodent White Now, Rexona, Simple, Vaseline, Zendium of Zwitsal nodig?

Koop deze producten dan deze week bij Kruidvat. Bij aankoop van twee actieproducten ontvang je namelijk 500 gram gratis schepsnoep! Je ziet, Kruidvat heeft weer de meeste goede aanbiedingen in de folders van deze week!

Sale bij Xenos

Zoals iedereen waarschijnlijk inmiddels wel weet zal Xenos grotendeels uit het straatbeeld verdwijnen. Xenos ruimt dan ook alvast veel op met een leuke sale! Ga eens langs, zou ik zeggen. Wie weet vind je nog een leuk koopje!

 

 

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *