WIN | Set clearstamps van Craft Sensations

Clearstamps Action Stempels Craft Sensations

1 januari 2019. Gelukkig nieuwjaar! Om het nieuwe jaar goed van start te gaan heb ik een toffe winactie voor jullie! Maak NU kans op een set clearstamps van Craft Sensations.

WIN stempels

Ja, je leest het goed. Ik geef een mooi pakket met maar liefst 5 stempelsets van Craft Sensations, verkrijgbaar bij Action, weg!

De stempels uit deze set zijn in doodle- en handletter stijl. Mocht je ook graag willen bullet journallen maar voldoet je eigen handschrift niet aan je eisen, of ben je in een ‘luie’ mood? Ook daarvoor zijn deze stempels héél erg leuk én ideaal!

Wat moet je doen om kans te maken op deze clearstamps?

Via Facebook geef ik ook nog iets leuks weg! Vergeet dus zeker niet om ook daar mee te doen aan de actie!

Meedoen kan t/m 8 januari 2019. De winactie is alleen geopend voor adressen binnen Nederland.

Misschien vind je dit ook interessant

16 reacties

  1. Lijkt me helemaal geweldig om de stempels te winnen. Heb nu wat meer vrije tijd omdat ik gestopt ben met werken. Nu lekker vaker creatief bezig zijn.

  2. Wat gaaf! Laat ik nou net altijd iets te weinig tijd hebben om mijn bullet journal agenda in te vullen deze zouden dus heel erg van pas komen!

  3. Oh dit is echt bijzonder mooi! Ben dol op wooden stamps en clear stamps. Kan je zo fijne dingetjes mee maken he. Met of zonder embossing. Die tekstballonnetjes heb ik nog niet, ben er al lang naar op zoek ❤️⭐️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *