Interieur leestips | voor als je benieuwd bent naar mijn interieur + inspiratie

Kare Design Milchbar

In dit verzamelartikel deel ik de leukste blogposts over interieur die de afgelopen tijd online kwamen. Benieuwd naar mijn interieur, tips en wil je graag inspiratie opdoen? Kijk mee!

Posters in het interieur

Ik ben dol op posters in het interieur! Als je mij al langer volgt dan zul je dat wel weten. Met posters voeg je simpel iets toe aan je interieur, maar je kunt sfeer en seizoen ook gemakkelijk aanpassen. Ideaal voor iemand met veranderdrang, zoals ik dat vaak heb! Een artikel met tips voor het plaatsen van posters in je interieur kon dan ook niet uitblijven!

Lees meer over: 3 x hoe je posters in het interieur kunt plaatsen

Bank van mijn dromen

Dé blogpost over mijn velvet roze bank. Een echte interieur eyecatcher, een heuse ‘statement piece’ en de bank van mijn dromen. Ik vind ‘m fantastisch!

Lees meer over: Bank van mijn dromen

Pax kasr

De ideale PAX kast samenstellen

Dit wilde ik al zó ontzettend lang! Eindelijk staan mijn zelf-samengestelde PAX kasten van IKEA. Nog elke dag word ik ontzettend blij als ik naar mijn prachtige kasruimte kijk!

Lees meer over: De ideale PAX kast samenstellen

Kledingkast kiezen

Over kasten gesproken: ik deelde ook mijn tips voor het kiezen van de juiste kledingkast. Er zijn namelijk echt wel een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Zo zijn er 4 belangrijke keuzes die je moet maken.

Lees meer over: Kledingkast kiezen

interieur leestips

Mijn huidige werkplek

Een recent artikel, maar ook deze wil ik graag nog eens bij je onder de aandacht brengen. In deze tijd is een fijne thuiswerkplek belangrijker dan ooit! Ik laat je mijn huidige werkplek zien.

Lees meer over: Zo ziet mijn werkplek er nu uit

Gezellig met kaarsjes

Ten slotte wil ik je graag laten zien hoe leuk waxinelichthouders en kandelaars kunnen zijn. Ik hoop je hiermee te inspireren om wat vaker een kaarsje aan te steken. In deze lastige tijd – met zelfs een dreigende avondklok – kan een kaarsje echt voor wat extra warmte, sfeer en gezelligheid in huis zorgen!

Lees meer over: Gezellig met kaarsjes

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *