Interieurtip | 3 x hoe je posters in het interieur kunt plaatsen

Posters in het interieur

Posters, ik kan ze niet meer missen in mijn interieur! Om die reden heb ik ook al vaker geschreven over posters. Je kunt ze op verschillende manier in je interieur verwerken!

Posters in het interieur

Posters mogen niet meer ontbreken in het interieur. Ik kan niet meer zonder en ik weet dat dat ook voor veel andere interieurlovers geldt! Met posters verander je gemakkelijk je interieur!

Posters in het interieur

1. Eyecatcher op de muur

Hoe gaaf is om één mooie grote posters een centrale plek te geven in je interieur? Hiermee haal je een echte eyecatcher in huis. Zo kun je een grote poster boven de eettafel hangen, of boven de bank.

2. Posters neerzetten

Posters hoeven echt niet altijd opgehangen te worden! Probeer eens te spelen met het neerzetten van ingelijste posters. Een grote poster zou je gewoon op de grond tegen de muur kunnen zetten. Dit kan een heel tof nonchalant en casual effect geven!

Ook kun je kleinere posters neerzetten op een sidetable, je makeuptafel of werkplek. Ook kun je spelen met verschillende formaten en overlappingen van de posters. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden!

3. Posterwall

Ook leuk met posters is het samenstellen van een fotowand. Hier ben ik een groot fan van. In mijn woning vind je dan ook drie fotowanden! Met een fotowand geef je een lege muur namelijk gemakkelijk een sfeervolle invulling!

Voor het samenstellen van een posterwall maak ik graag gebruik van een fotowand-tool. Dit is een handige tool waarin je kunt spelen met verschillende samenstellingen wat betreft posters, formaat en omlijsting. Zo krijg je een duidelijk beeld van hoe de fotowand eruit komt te zien en of de posters bij elkaar passen. Echt ontzettend handig!

Posters in het interieur

Posters van Desenio (+ kortingscode!)

Desenio is mijn favoriete shop als het gaat om het bestellen van posters. Ze hebben hier ontzettend veel keuze en de posters zijn van mooie kwaliteit. Ook is duurzaamheid erg belangrijk voor Desenio en is het een FSC-gecertificeerd bedrijf. De bomen die worden gebruikt bij de productie van de posters worden op een verantwoordelijke manier geoogst.

Met de code ALOTLIKELOT ontvang je t/m 8 oktober 2020 maar liefst 25% korting op posters. Niet geldig op lijsten, handpicked posters en gepersonaliseerde posters.

Het leuke aan posters in het interieur is dat je ze ook gemakkelijk kunt wisselen om weer een frisse wind door je interieur te blazen en je dus ook makkelijk kunt veranderen per seizoen!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *