Christmas | Action Kerst shoplog met home deco (deel 1)

Ondertussen zijn de schappen met kerstartikelen al voor een zekere lange tijd gevuld. Elke keer liep ik er langs maar mocht ik van mijzelf niks kopen, want: Waar ga ik het tot die tijd laten? Tot nu. Daarom is het tijd voor de eerste echte Action Kerst shoplog met home deco!

Action Kerst Home Accentes

Kerstshoppen bij Action

Al die tijd ben ik de kerstschappen bij Action voorbij gelopen zonder iets te kopen. Wel kocht ik al hobbymateriaal om Kerst creatief met Action te zijn, waaronder het DecoTime Kerst luxe papierblok en Kerst p Tot nu, want november is aangebroken. Per 1 november mag ik van mijzelf kerstinkopen doen en zelfs mijn kamer al decoreren! Sinds 1 november heb ik dan ook al wat kerstballen hangen – met de smoes dat je als blogger natuurlijk wat vooruit moet lopen en denken

Vandaag de Action Kerst shoplog deel 1. Ja, deel 1, want er komt sowieso nog een deel 2! Ook komen er de komende tijd reviews aan van leuke cadeautjes én nog veel meer.

Action Kerst Home Accents

Homedeco Action Kerst

Lamp sneeuwbol

Er zijn zoveel leuke dingen te vinden! Één van mijn favoriete items dit jaar is de decoratie in de vorm van een sneeuwbol. Ik houd ontzettend van gezellige lampjes en tijdens de donkere dagen is dit een echte eyecatcher die ontzettend veel sfeer geeft!

De lamp werkt op twee batterijen en kost €3,99! Er zijn verschillende uitvoeringen en geloof mij, het is moeilijk kiezen! Wat mij betreft is dit item een echte musthave voor dit jaar!

Kerst lamp Action

Kerstkrans + hangers

Ook wanneer je van meer traditionele items voor Kerst houdt kun je je hart ophalen bij Action. De kerstkrans (exclusief kaars, ook verkrijgbaar bij Action) zal ontzettend mooi staan op een luxe geklede tafel voor het kerstdiner. Deze krans met theelichthouder kost €4,98 en is verkrijgbaar in zowel een gouden- als rode uitvoering.

De kersthangers vind ik persoonlijk echt té leuk! Ze zijn ontzettend mooi voor in de kerstboom, maar zullen ook ontzettend leuk staan aan een cadeautje. Deze leuke hangers van Home Accents kosten maar €0,68 per stuk! Koopje!

Nog meer hangers

Er is nog meer leuks! Zo zijn er namelijk ook hangers te vinden van doorzichtig plastic, bestrooid met mooie glitters. Deze neutrale items zijn te combineren met vrijwel elke kleur en stijl! Er zijn verschillende soorten ballerina’s, maar ook een mooi rendier. Deze kosten €0,82 per stuk.

Excited for Christmas? Houd dan de blog en social media pagina’s van A lot like LOT. in de gaten! Er komen shoplogs aan, cadeau- en budgettips, maar ook ga ik je helpen bij het inpakken van cadeautjes! O, ook niet te vergeten: winacties!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *