Shoplog | Kerst creatief met Action hobbyartikelen

Kerst creatief met Action

De schappen met kerstartikelen bij Action zijn volop gevuld, zo ook met hobbyartikelen. Ik heb flink wat hobbyartikelen ingeslagen om Kerst creatief met Action aan de slag te gaan!

Kerst creatief met Action

Luxe papierblok in kerstthema

DecoTime heeft luxe papierblokken uitgebracht in kerstthema. Het DecoTime Kerst luxe papierblok bevat designpapier, vellum met quotes, die-cuts en een glittersheet. Oftewel, alles wat je nodig hebt om een hele stapel mooie kerstkaarten te maken!

Deze papierblokken kosten €1,59 per stuk en er zijn vier varianten. Je hebt ze al eerder voorbij zien komen op de blog!

Kerst creatief met Action

Action Kerst washi tape

Bij Action zijn zoveel leuke washi tapejes te vinden! Er zijn nu ook verschillende washi tapes voor Kerst. Deze kon ik echt niet laten liggen want de prijzen zijn ook zoals we van Action gewend zijn!

Ik kocht kokers met elk 5 verschillende washi tapejes in meer klassieke kleuren. Ook kocht ik drie verpakkingen met elk 4 washi tapejes in een blauw-, roze- en een zwart-wit thema. Alle setjes kosten nog géén euro!

Kerst creatief met Action

DecoTime Kerst DIY card making

Er zijn nog meer leuke hobbyartikelen! DecoTime heeft ook een serie van 6 verschillende DIY card making blokken in kerstthema uitgebracht. Elk blok bevat die-cuts om 12 kaarten mee (na) te maken. Ideaal als je makkelijk en snel een stapel kerstkaarten wilt maken, maar ook erg leuk om te gebruiken in combinatie met andere hobbyartikelen en je eigen creativiteit! Elk blok bevat materialen voor 4 kaarten in de afmeting 10 x 15 cm (verticaal), 4 kaarten van 10 x 15 cm (horizontaal en 4 vierkante kaarten van 13 x 13 cm.

De DIY card making blokken kosten €0,99 per stuk. Het enige wat je hierbij nog nodig hebt is basiskarton en tape! Genoeg te vinden dus om voor Kerst creatief met Action te zijn!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *