Mini toilet make-over | Kleine veranderingen, groot verschil!

toilet make-over

Momenteel ben ik druk bezig met mijn interieur. Ik vind dit heerlijk om te doen! Ik bracht een paar kleine veranderingen aan in het toilet en het geeft meteen een heel andere sfeer. Ik heb nu veel meer het gevoel dat dit ‘mijn toilet’ is. Ik laat je dan ook graag de mini toilet make-over zien. Wat een paar kleine veranderingen kunnen doen voor het kleinste kamertje in huis!

Interieur make-over

Nu mijn huisgenoot vertrokken is heb ik enorme last van interieurkriebels. Een grote drang om een frisse wind door het interieur te blazen. Ik ben dan ook druk bezig met het veranderen en aanvullen van mijn interieur. Het wordt ontzettend mooi – al zeg ik het zelf – en ik kan niet wachten om jullie alles te laten zien en meer te vertellen over mijn nieuwe interieur aanwinsten!

Om wat extra eenheid te brengen in mijn woning besloot ik dat het ook tijd werd om het toilet wat aandacht te geven. Hier heb ik namelijk nooit iets mee gedaan, het is immers ook vooral een ‘functionele’ ruimte! Ik ging aan de slag met een mini toilet make-over.

toilet make-over

Toilet make-over met kleine veranderingen

Het toilet verdient wat aandacht, dus kocht ik een aantal accessoires om het meer ‘mijn toilet’ te maken. Zie je het verschil?

Ik kocht een mooie roze thee-/handdoek van Pip Studio. Roze is namelijk helemaal mijn ding en een doek om je handen aan af te drogen is wel handig. Zelfs die had ik niet opgehangen… dat werd dus wel tijd!

Daarnaast kocht ik een mooie zeeppomp. Deze zeeppomp van roze gekleurd glas kocht ik bij Action. Ik was opslag verliefd, hij oogt zo luxe! Bij Action kocht ik ook nog een goudkleurig fotolijstje waarin ik een mooie kaart van Studio Hoeked heb gedaan.

Van mijn moeder kreeg ik een leuke mand cadeau. Ik was nog zoekende naar een manier om wat extra toiletrollen kwijt te kunnen. Dat werd dus de leuke mand: ideaal!

Een toiletborstel mag natuurlijk ook niet ontbreken! Deze had ik vanzelfsprekend al staan, maar ik heb nu een leuke gekocht!

toilet make-over

Wat een verschil!

Eigenlijk heb ik helemaal niet veel veranderingen aangebracht in het toilet. Toch voelt het vertrouwder nu ik wat accessoires in mijn eigen stijl heb gekocht voor dit kleine kamertje.

Grappig hoe die kleine dingen een groot verschil kunnen maken!

Misschien vind je dit ook interessant

9 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *