HANDLETTERING STEMPELS VAN CRAFT SENSATIONS


Vind jij handlettering er ook zo leuk uitzien, maar is het niet aan jou besteed? Of wil je het jezelf gemakkelijk maken? Craft Sensations heeft een onzettend leuke serie stempels uitgebracht met mixed media achtergrondjes en leuke quotes in handletterstijl! Benieuwd naar deze serie? Kijk mee!

Handlettering is (tot nu) écht niet aan mij besteedt! Ik vind het er ontzettend leuk uitzien en doe het graag, maar echt mooi is het nog niet. Nog flink oefenen dus, maar tot die tijd maak ik gebruik van de stempels van Craft Sensations.


De sets bestaan uit clear stamps wat betekent dat je wel een stempelblok nodig hebt om aan de slag te kunnen gaan. Clear stamps zijn doorzichtige stempels die dus aan een stempelblok blijven kleven. Soms moet je, wanneer je een stempel voor de eerste keer gebruikt, een aantal proefafdrukken maken voordat de stempel de inkt goed opneemt. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit, de stempels werken fijn en de designs drukken goed af.


De serie bestaat uit maar liefst 6 verschillende stempelsets. Er dus een ruime variatie aan leuke achtergronden, gezellige doodles, mooie quotes en nuttige teksten.

Quotes:

  • “The best dream happen when your awake”
  • “Have big dreams, you can grow into them”
  • “Be the best version of you”

Ik ben fan van deze ontzettend leuke stempels! Er is een ruime keuze uit verschillende afdrukken en er zit voor iedere gelegenheid wel iets bruikbaars bij. Ook de prijs- en kwaliteitsverhouding is prettig.

Deze ontzettend leuke stempels zijn momenteel verkrijgbaar bij Action voor €0,79 per set. Wat is jouw favoriete quote?

-samenwerking-

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

  1. Pff…. Helaas nog steeds in afwachting van deze stempels !! Had zo gaaf geweest om hier wat creaties mee te maken in de maand december…
    Heb zo weinig energie in de laatste weken van de zwangerschap, maar hoop dat ze snel in de winkel liggen en dat ik ze dan ook nog weet te bemachtigen … Ben verliefd.. wil de hele serie van 6 !!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *