SALE | Sieraden voor €1

Sieraden voor €1

Vorige week, toen ik een dagje aan het winkelen was (wat ik altijd doe!), kocht ik bij twee verschillende winkels een aantal leuke sieraden in de sale voor maar €1!

Sieraden voor €1

SALE shoppen

De zomersale is van start! Bij flink een aantal winkels kun je afgeprijsde items vinden. Toen ik vorige week een dagje ging winkelen was dit ook het geval.

Ik houd ontzettend van sale. Zelf kan ik er altijd ontzettend van genieten om op pad te gaan en te zoeken naar mooie koopjes! Vorige maand ging ik op reis naar Florida, maar ik zal zeker ook de zomersale in Nederland meepikken!

Sieraden voor €1

Sieraden van Primark

Wanneer ik bij Primark ben kijk ik ook altijd even bij de sieraden. Je kunt hier namelijk veel verschillende sieraden vinden. Niet alles is naar mijn smaak, maar met een groot assortiment – van studs oorbellen tot grote statement kettingen – is er altijd wel iets tofs te vinden! En wanneer Primark haar items afprijst zijn de prijzen helemaal niet meer te weerstaan!

Bij Primark kocht ik twee paar oorbellen uit de opruiming voor €1 per paar. Één paar bestaat uit plastic oorbellen (helemaal volgens de huidige trend!) in mooie roze- en roodtinten. Ook kocht ik een paar houten oorbellen die ik héél erg tof vind en dan ook al vaak draag. Deze houten oorbellen combineer ik het liefst met mijn 100 % cotton maxi dress van Primark waar ik laatst al een artikel over schreef!

Sieraden voor €1

€1 sieraden bij H&M

Ook bij H&M vond ik mooie sieraden in de sale, voor slechts €1 per sieraad! Ik moet toegeven dat ik wel een héél klein beetje vals gespeeld heb… de lange gouden oorbellen kostten in de opruiming €1,99, maar bij aankoop van 3 of meer items kreeg je nog eens 50% extra korting op de sale. Ik betaalde uiteindelijk dus maar €1!

Naast de prachtige goudkleurige oorbellen kocht ik een roze statement necklace. Ik heb nog nooit een statement necklace gedragen, maar voor €1 kon ik hem echt niet laten liggen!

Mijn favoriete aankoop is de goudkleurige ketting van H&M. Dit is een ketting met drie subtiele kettinkjes aan elkaar, met daaraan een mooie abstracte charm. Deze ketting zal ik zeker vaak dragen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *