Low-Budget | Zelf een sleutelhanger maken

Low budget Sleutelhanger maken met Action

Momenteel liggen er bij Action weer hele leuke DIY-pakketjes in de schappen. Onder andere een set met kralen en accessoires, waar je veel leuks mee kunt! Zelf een sleutelhanger maken bijvoorbeeld!

DIY-pakketjes van de Action

Zelf vind ik de DIY-pakketjes van Action altijd erg leuk. Voor een klein bedrag heb je (bijna) alles in huis om op een creatieve manier iets leuks te maken. Het is altijd erg leuk om hiermee aan de slag te gaan en zowel de creaties als pakketjes vallen altijd erg in de smaak als cadeautje!

Low budget Sleutelhanger maken met Action

Kralenset

Dit keer besloot ik aan de slag te gaan met een soort kralenset. Het setje materialen is verpakt in een houten doosje en bevat verschillende kralen, ijzeren ringetjes, touw, bedels en kwastjes. Een heel compleet setje om een mooi samengesteld sieraad van te maken. En dat voor maar €0,99!

De setjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleurenstellingen, waaronder roze/paars, blauw/groen en oranje. Voor ieder een kleur dus! De pakketjes kunnen uiteraard ook onderling gecombineerd worden.

Low budget Sleutelhanger maken met Action

Zelf een sleutelhanger maken

Je kunt erg veel met het setje, omdat er zulke diverse materiaaltjes in zitten. Vanzelfsprekend kun je er leuke armbandjes mee maken, maar wanneer je zelf basismaterialen hebt kun je de onderdelen ook gebruiken voor het maken van oorbellen, een ketting of iets anders. Ik besloot er een sleutelhanger van te maken.

Heel veel meer dan de materialen in het setje heb je niet nodig. Omdat ik er een sleutelhanger mee wilde maken heb ik een sleutelhanger van een winkelwagenmuntje gebruikt.

Met dit setje maak je binnen een mum van tijd een leuke sleutelhanger of een mooi sieraad. Je hoeft hierbij niet na te denken of de kleuren en materialen wel bij elkaar passen!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *