DIY | Kerstposters maken passend bij jouw interieurstijl

kerstposters maken diy

Ik houd nogal van interieurposters en vind het dan ook erg leuk om hier, in aanloop naar de feestdagen, iets mee te doen. Echter kon ik geen posters in winter- of kerstthema vinden die mooi aansluiten bij mijn interieurstijl. Daarom ging ik héél simpel zelf aan de slag met het maken van kerstposters!

Kerstpapier Action

Bij de Action is er elk jaar weer leuk kerstpapier te vinden. In verschillende maten en verschillende uitvoeringen. Vaak is er voor ieders smaak wel iets te vinden! Zo zijn er bijvoorbeeld de luxe papierblokken Kerst, maar ook zijn er grote papierblokken te verkrijgen. Van die grote papierblokken (30,5 x 30,5 cm) nam ik er één mee!

Ik zag namelijk een papierblok met pastelachtige kleuren, droomachtige landschappen en gedetailleerde prints. Precies wat ik zocht!

DIY kerstposters action

Benodigdheden kerstposters

Voor deze makkelijke DIY waar je absoluut niet creatief voor hoeft te zijn, gebruikte ik de volgende materialen:

  • Action papierblok 30,5 x 30,5 cm
  • Papiersnijder
  • Fotolijsten

DIY kerstposters

Tijd om aan de slag te gaan… en dit kan iedereen! Met behulp van de papiersnijder snijdt je het papier namelijk op maat, voor de door jou gekozen fotolijsten.

Let hierbij op welk stuk uit het papier je wil gebruiken.

Vervolgens is het tijd om de op maat gesneden prints in te lijsten en deze een mooie plek te gaan geven in jouw interieur. Hoe leuk! Ik ben erg blij dat ik nu toch winterse decoratie heb, in roze met goud!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *