Nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts | Yes, ze zijn er weer!

nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts

Er zijn weer nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts uitgebracht en deze zijn nu bij Action in de schappen te vinden. Ik werd erg blij toen ik deze luxe papierblokken zag liggen, want deze papierblokken zijn ideaal om makkelijk een aantal leuke kaarten te maken!

DecoTime Crafts Action

Action luxe papierblokken

Misschien weet je al dat ik fan ben van de luxe papierblokken van DecoTime Crafts. Ik schreef er namelijk al twee keer eerder een artikel over. Zo zijn er in mei 2019 ook een aantal papierblokken verschenen en is er eerder ook rondom het thema Kerst een serie uitgebracht. Nu zijn er weer nieuwe varianten!

Luxe paperblock action

Nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts bij de Action

Er zijn vier verschillende nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts. Elk papierblok bevat het volgende:

 • 8 x die-cut sheet (vellen met plaatjes die je kunt uitdrukken)
 • 2 x vellen met folie teksten
 • 8 x patronenpapier
 • 1 x stickervel

Binnen elk papierblok is alles op elkaar afgestemd. Je kunt dus meteen aan de slag met alle leuke materialen!

Er is één blok met het thema ‘dieren’. In een van de andere blokken zie je vooral een buiten- en klus thema terug. Ook is er een papierblok waarmee je gemakkelijk een stapel kaarten voor mannen maakt. Een echte stoere variant! Mijn eigen favoriet is het nieuwe luxe papierblok met het thema ‘girlpower’. Veel roze in combinatie met andere sprekende kleuren. Én veel planten!

luxe papierblok action

WIN! een luxe papierblok (GESLOTEN)

Omdat ik het luxe papierblok met thema ‘mannen’ ook aan jullie wil laten zien heb ik deze ook gekocht. Dit papierblok is echter niet helemaal mijn ding en daarom heb ik besloten deze aan één van jullie weg te geven!

Kans maken?

 • Laat een reactie achter op dit artikel

Om extra kans te maken laat je ook een of meer reacties achter op andere blogartikelen!

De winactie is geopend voor Nederlandse adressen. Meedoen kan t/m 23 mei 2020. De winnaar zal een mail ontvangen.

Misschien vind je dit ook interessant

13 reacties

 1. Gaaf! Ik ben een echte kaarten maker dus dit is echt iets voor mij. Banmiddag gelijk eens kijken of de action hier ze ook al heeft.
  Die mannenvariant vind ik wel lekker stoer en ik maak voor de neefjes (allemaal 16+ inmiddels) altijd een kaart en dan is zo’n stoere mannenvariant hier heel welkom. Zo leuk als de neefjes dan aangeven dat ze een zelfgemaakte kaart echt waarderen (met zo’n bromstem wordt dat dan gezegd, zo lief)

  1. Wauw, wat super leuk. Ik doe graag mee voor mijn geestelijk gehandicapte zus. Zij zit nu helemaal alleen maar maakt prachtige kaarten voor de mensen om haar heen. Om straks weer te kunnen versturen. Ik zou haar hier heel graag mee willen verrassen.

 2. Ik zag ze hier bij de Action ook. Maar alleen nog de mannenversie.
  Ik gebruik ze ook voor kaarten maken. En in mijn bullet journal.
  Zo leuk dat het in een thema is.
  Dus ja, ik maak ook graag een kansje

 3. Wat leuk! Ik doe graag mee voor mijn nichtje. Ze is in november jarig en ik maak nu al een mand klaar waarin ik allerlei creatieve dingen in stop. Het zou een mooie aanvulling zijn.

 4. Oh wat gaaf! Ik waag een poging. We zijn hier best veel aan het knutselen in deze tijd, en we sturen aardig veel kaartjes. Zou dus goed uitkomen!

 5. Ik wacht en wacht vol ongeduld dat ze maar vlug in België zijn in Nederland wel en die maken me zo ongeduldig vat ze al allemaal hebben gemaakt kom vlug❤️

 6. Die zijn tof hé! Ik koop er soms ook zo’n in de action maar deze had ik er nog niet gezien. Naast mijn vele roze- meisjesachtige prints doe ik graag mee voor deze mannelijkere versie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *