Shoplog | Hobbyspullen van Action

Action Hobbyspullen van Action shoplog

Action heeft op dit moment zoveel leuke dingen! Ik kom er veel te vaak en heb de laatste tijd dan ook hartstikke veel gekocht! Zelfs een hele wagen vol! Via Facebook vroeg ik welke producten jullie het eerste willen zien: hobbyspullen!

Action Stickers van Action Decotime Crafts Action Hobbyspullen van Action shoplog

Embossed stickers

Als eerste nam ik deze embossed stickers mee! Toen ik deze stickers op social media voorbij zag komen ben ik meteen op de fiets gestapt met goede hoop. Lucky me: de stickers waren op voorraad!

Er zijn verschillende varianten (ik denk 6?) waarvan er uiteindelijk vier van in mijn mandje belandden. Elke verpakking bevat twee grote stickervellen en hiervoor betaal je €0,89. Ze zijn té leuk!

Twinmarkers en meer markers

Twinmarkers Decotime alcohol markers Action Action Hobbyspullen van Action shoplog

Omdat ik steeds weer vaker knutsel en het bij het maken van kaarten erg leuk vind om stempels in te kleuren, besloot ik mijzelf een mooie diversiteit aan kleuren van de alcohol markers cadeau te doen!

Ik kocht twee grote boxen met elk 12 markers in de kleuren blauw en roze. Voor deze boxen betaalde ik €3,99 per stuk.

Ook kocht ik nog aanvullende pakjes alcohol markers in verschillende kleuren. Deze verpakkingen bevatten elk drie markers en kosten €0,99. Toen ik deze kocht waren ze in de weekactie en was de prijs per verpakking slechts €0,74! Deze actie is helaas voorbij.

Verder nam ik ook gluemarkers mee om eens uit te proberen. Deze kosten volgens mij €0,99. Ook nam ik nieuwe kleuren mee van de glassmarkers van Action.

En nog meer hobbyspullen van Action!

Action Hobbyspullen van Action shoplog

En ja hoor, ik kocht nóg meer! Onder andere een pakketje met kleine bolletjes katoengaren in de meest mooie kleuren. Het pakketje bevat 8 bolletjes en kost €1,69. Deze nam ik mee voor een toekomstige blogpost!

Ook nam ik knutselpakketjes mee om een slinger mee te maken. Op de foto zie je er twee, maar stiekem nam ik er vijf mee! Ze zijn zo ontzettend leuk en ik kon echt niet kiezen. Gelukkig laat de prijs het toe om er meerdere mee te nemen. De pakketjes kosten namelijk nog geen €1 per stuk! Ik heb deze ook meegenomen om binnenkort met de buurmeisjes te gaan maken. Later meer!

Op de foto zie je ook patch papier. Op dit moment liggen er hele leuke vellen bij Action van Craft Sensations! Ook hier heb ik een leuk project mee bedacht welke binnenkort op de blog zal verschijnen!

Eerder schreef ik al over het feit dat er na lange tijd eindelijk stempelblokken bij Action te vinden zijn. Deze zitten in stempelsetjes van Craft Sensations. Tijdens mijn laatste bezoek aan Action zag ik hele leuke verpakkingen met randjes. Daar wil ik graag mee aan de slag en dus nam ik deze voor €1,49 mee!

Regenboogtape! Jawel! Ik zag het liggen in ik moest het hebben. Voor €0,99 krijg je maar liefst zes rolletjes holografische plakband én een houder.

Voor de fans van de jungletrend: een papierblok en washi tape!

Rainbow tape Action

En nóg meer hobbyspullen…

Jup… nog meer! Wat ik ook nog heb gekocht is een pakje met die cuts. Er zijn verschillende varianten maar ik nam alleen een verpakking met bloemen mee.

Verder zag ik voor maar €0,39 (!) een leuk metallic stickervel. Ook hier zijn verschillende stickervellen van, maar gelukkig kon ik mij dit keer inhouden.

En na al deze aankopen – is het niet veel ?! – is er nog één item uit het schap met hobbyspullen dat ik meenam. Namelijk rub-ons, ook wel ‘afwrijfplaatjes’. Mocht je hier meer van willen zien en weten dan kun je het artikel dat ik schreef over rub-on stickers van Action lezen.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *