HANDIG NOTITIEBOEK | LIEFS VAN ONS


Toen ik previews zag van dit notitieboek werd ik meteen enthousiast. Dit boek bestaat namelijk niet uit standaard bladzijden, het bevat speciale pagina’s voor allerlei belangrijke dingen.  Daaronder valt natuurlijk ook Netflix!


Hoe leuk is ‘ie, dit notitieboek van Liefs van Ons?! Het design is vrij basic [ maar echt niet saai! ] en oogt daardoor lekker rustig. Ook vind ik de kleur ontzettend mooi, die denk ik het best te omschrijven is als vintage groen. Dit is echt dé kleur van dit notitieboek en deze zie je dan ook terug op de bladzijden. Het notitieboek is van A5 formaat wat betekent dat er ruimte is voor ontzettend veel notities, maar dat het boek daarnaast ook prima mee te nemen is in je tas. De bladzijden worden bij elkaar gehouden met een ringband en persoonlijk vind ik dit erg fijn. Op deze manier kan je het notitieboek helemaal openleggen.

Maar wat maakt dit notitieboek zo speciaal? Zelf ben ik echt ontzettend enthousiast over dit boekje vanwege de inhoud. Er zitten bijna 100 pagina’s in met ontzettend handige lijstjes. Want naast ruimte voor standaard notities en to do lijstjes biedt het meer. Veel meer! Zo zijn er pagina’s waar je inloggegevens kunt noteren, maar ook is er gedacht aan boodschappenlijstjes, krabbels & doodles, vakantiebestemmingen en natuurlijk niet geheel onbelangrijk: Netflix must-sees!


Al met al kan ik zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn nieuwe notitieboek. Hij is handig én ontzettend leuk! Inmiddels heb ik het notitieboek dan ook met veel plezier in gebruik genomen. Wil jij dit toffe notitieboek ook hebben? Dat kan! Hij is voor €11,95 verkrijgbaar bij Liefs van Ons.

Wat zijn volgens jou echte Netflix must-sees?

-review-

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *