3 x leuke gepersonaliseerde cadeau’s voor Vaderdag

Gepersonaliseerd Cadeau Vaderdag Prachtigkado.nl
Een nieuwe maand is aangebroken. Het is alweer juni! Deze maand, 17 juni om precies te zijn, is het Vaderdag. Cadeau’s voor mannen blijven vaak moeilijk. In dit artikel deel ik 3 leuke persoonlijke cadeautjes om cadeau te geven!

Cadeau’s voor mannen, het blijft moeilijk!

Volgens mij is dit een van de dingen waar wij als vrouwen vaak meer moeite mee hebben. Een cadeautje voor mannen bedenken is moeilijker dan gedacht. Sokken, ondergoed en bier is immers niet voor elke man en gelegenheid weggelegd.

Persoonlijke cadeau’s voor Vaderdag

Wat is er nou leuker dan een persoonlijk cadeautje, zeker op een dag als Vaderdag. Met een persoonlijk cadeautje geef jij de ultieme blijk van waardering. Zelf kan ik dit altijd erg waarderen. Hieronder deel ik 3 gepersonaliseerde Vaderdag cadeau’s die ik zelf erg leuk vind.

Gepersonaliseerd Cadeau Vaderdag Prachtigkado.nl

1. Vaderdag BBQ Pakket

Juni is niet alleen de maand van Vaderdag, maar hopelijk ook van veel zon en de gezellige barbecues. Wat is er dan leuker als een heus BBQ pakket om cadeau te geven?

Dit is het het perfecte cadeau voor de beste barbecue-papa! Het leukste aan dit pakket is natuurlijk dat je de items kunt personaliseren. Zo kun je het schort, de pannenlap én ovenwant laten bedrukken. Ook ontvang je een ijzer met daarbij verschillende letters. Hiermee kan je vader een eigen brandmerk in bijvoorbeeld de hamburgers drukken!

2. Fashionable groene trui

Is jouw vader stiekem nog best wel een hippe gozer, ook al wordt hij al wat ouder? Dan is deze groene trui zeker leuk om cadeau te doen! Deze fashionable trui in een hippe groene kleur is ontzettend tof. Geen er een persoonlijk tintje aan door het toevoegen van een naam, toffe tekst of misschien wel foto!

Jouw vader gaat de show stelen met zijn eigen groene trui.

3. Geef eens een mok cadeau

Eerder las je al over dit persoonlijke cadeau. Een mok met foto is namelijk ontzettend leuk! Het is een gebruiksvoorwerp waardoor je vader dit cadeau niet snel zal vergeten. Daarnaast staat een mok ook erg leuk op kantoor met een paar pennen erin! Dus hop, een leuke foto erop en je bent klaar!

Misschien vind je dit ook interessant

7 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *