PASTEL

Hee Hoi! De komende tijd zal ik een aantal collages met jullie delen. Deze collages zullen bestaan uit een aantal leuke producten in een gekozen thema. Vandaag deel ik een aantal pastelkleurige MUSThaves met jullie! Waar en wat kost dat leuke ding? Lees mee…

Vans ISO 1.5 €84,95

Sportieve beauty’s die jouw outfit deze lente helemaal af gaan maken!

Primark socks €2,50

Ondanks dat we toch echt richting de lente gaan, kan het toch echt nog best wel koud zijn… Naast dat zijn deze fluffy sokken sowieso lekker comfy!

Topshop horloge €34,95

Een mooi accessoire voor bij je outfit. Een leuke eyecatcher! Ook zorgt dit horloge ervoor dat jij op tijd op het terras zult zitten met je vriendinnen!

Honeycomb bal €1 – €3

Deze honeycomb ballen zijn hartstikke hip! Naast dat het leuke versiering is voor op een feestje, zorgt het ook voor wat extra vrolijkheid in je kamer. Honeycomb figuren zijn o.a. verkrijgbaar bij Action en HEMA.

Washi tape €3,50

Hoe schattig is deze washi tape van Studio Stationery?! Ik ben een echte fan van tape met mooie kleuren en printjes.

Vrolijk kaarsje €1,75

Ik vind de print op dit kaarsvaasje van HEMA echt cute! Wanneer het kaarsje is opgebrand, heb je nog een leuk vaasje over om kleine bloemetjes in te zetten.

Even & Odd tas €16,95

De laatste tijd ben ik een volgens mij een soort liefde voor tassen aan het ontwikkelen. Oeps… Ook dit vind ik weer een mooie. Lekker roze!

Boss Babe €1,50

Dit leuke kaartje vond ik op de site van ByBean. #GIRLBOSS!

Think happy Be happy parfum €1,59

Deze parfum is lekker budget van Action! Meer over deze geur lees je hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *