PARFUM VAN ACTION [ TAKE ME FAR AWAY / THINK HAPPY BE HAPPY ]

Vorige week liep ik door Action en mijn oog viel op deze parfum. Toen ik er achter kwam dat er ook nog een tweelingzusje in het assortiment zit, nam ik die natuurlijk ook mee. 😉. Vandaag geef ik je mijn mening over deze twee geuren!

Verpakking

De kartonnen verpakking van deze geuren is mooi en modern vormgegeven. De voorkant is gebloemd, de andere zijden zijn daarentegen juist erg strak ontworpen. Dit zorgt voor een mooi contrast en deze verpakking sprak mij erg aan.

Op de verpakking staat de naam van de geur. De namen zijn erg vrolijk en leuk bedacht. [Think happy Be happy] [Take me far away].

De flacons zijn ook erg mooi. De naam van de geur vind je terug op de flacon en verder is deze vrij basic. De dop oogt wel wat goedkoop.

Geur

Het zijn frisse geuren, perfect voor in de lente en zomer. Een frisse geur. Je haat het of je houdt ervan. Zelf vind ik dit wel lekker! Een fris geurtje is natuurlijk ideaal voor overdag.

[Take me far away]

Een heerlijk fris geurtje. Een lekker fris en zomers parfum. Meer kan ik er eigenlijk niet over vertellen, haha. O ja, de geur blijft trouwens ook goed hangen.

[Think happy Be happy]

Wat is dit trouwens een leuke naam voor een parfum, het maakt me helemaal vrolijk. Ook dit is een fris parfum, echter ruikt deze iets bloemiger. Hij is iets zoeter dan de andere variant en ruikt daardoor misschien iets vrouwelijker. Maar echt zoet is ‘ie niet.

Dus…

Houdt je van een frisse parfum en ben je benieuwd naar deze leukerds? Ga dan zeker even langs Action. Misschien hebben ze een tester staan, en anders neem je ze gewoon mee. Voor die €1,59 per flacon…tja…haha. Om te lachen die prijs.


Wat is jouw ervaring met parfum van Action?

                                                              

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *