Binnenkijken in ons huis | Kamer, badkamer en keuken

Binnenkijken in ons huis

Iets meer dan een jaar geleden ben ik verhuisd. In een aantal blogartikelen heb ik verschillende ruimtes van ons huis laten zien: zoals de keuken, badkamer en mijn slaapkamer. Ik vind het altijd leuk om bij andere mensen binnen te kijken. Jij ook? Kijk dan snel verder, want ik heb een aantal artikelen over ons huis voor je verzameld.

Mijn kamer waar ik zo blij mee ben!

Mijn kamer is een ruimte waar ik ontzettend blij mee ben! Ik breng hier veel tijd door en ik ben nog elke dag gelukkig met het resultaat. Het is mijn slaapkamer, kantoor en ook een ruimte waar ik kan relaxen. Mijn roze bank moest natuurlijk een mooie plek krijgen! Ook heb ik er een mooie fauteuil staan en bijzettafeltjes waar ik een kop thee, bos bloemen en wat kaarsen neer kan zetten!

Lees ook: Het eindresultaat: mijn (slaap)kamer

Messing in de badkamer hotelchique gouden kranen messing

Hotel Chique badkamer om te ontspannen

Onze badkamer is een heerlijke plek om de dag te beginnen en te eindigen. Ik kom hier echt tot rust! De badkamer heeft een chique uitstraling door de combinatie van antracietkleurige tegels, brons/goud accenttegels en messing badkameraccessoires, zoals de kranen. Een hotel chique badkamer dus!

De badkamer is uitgerust met een ruime inloopdouche met zitje, een houten badkamermeubel en een lekker groot bad. Bij de inloopdouche is een nisje (voor shampoos enzo) met de goudkleurige accenttegels die ook terug te zien zijn in de nis bij het badkamermeubel en bad. De muur waar het bad tegenaan staat is ook voorzien van een accenttegel, namelijk een antraciet visgraat. Het is echt super mooi geworden!

Lees ook: Messing in de badkamer

Binnenkijken in ons huis

Ruime leefkeuken met uitzicht

De keuken is een echte leefkeuken geworden: ruim opgezet met een grote kastenwand, een kookeiland en een fijne eettafel met stoelen die heerlijk zitten. Door de grote raampartij, schuifdeur en het prachtige groene uitzicht blijven wij hier maar al te graag zitten. Zeker als het lekker weer is en de zon schijnt!

Lees ook: Groots genieten in een leefkeuken

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *