Deel 2: Shop mijn interieur

Shop mijn interieur

Mijn interieur is heel herkenbaar, met veel roze kleuren, velvet stoffen en gouden accenten. In dit artikel met deel 2 van ‘Shop mijn interieur’ licht ik weer een aantal van mijn favoriete items uit! Welk item zet jij op je interieur wensenlijstje?

Shop mijn interieur

In ‘Shop mijn interieur’ licht ik elke keer een aantal van mijn favoriete interieur items uit. Heb je deel 1 gemist? Daarin ging het onder andere over mijn velvet groene draaifauteuil, interieur posters en natuurlijk de eyecatcher van mijn kamer: de velvet roze bank van Kare Design!

Dit keer zijn er nieuwe items aan de beurt!

Je bed opmaken Essenza sprei

Sprei voor op bed

ESSENZA – Sprei Diem

Ik word enorm blij van een mooi opgemaakt bed! Mijn favoriete bedtextiel item is zeker weten de grote bedsprei die ik kocht. Hij is uit de SS22 collectie van Essenza en heet Diem. Een prachtig donkerblauw fluwelen sprei met mooie bloemen, varens en waanzinnig mooie kraanvogels! Hij is er ook als sprei voor 1-persoonsbed. Als je meer wil weten dan moet je het artikel over je bed opmaken dat ik laatst schreef zeker even lezen!

Marmeren bijzettafels

Bij mijn roze bank heb ik twee marmeren bijzettafels staan, die ik samen gebruik als salontafel. Ze zijn van Richmond Interiors en het is een echt voorbeeld van een tijdloos interieur item. Het donkere marmer met gouden streep-accenten en het messing onderstel zorgen voor een klassieke en chique look! Inmiddels heb ik deze set bijzettafels al meer dan 3 jaar en ik ben er nog steeds net zo blij mee als op dag 1!

Shop mijn interieur rond vloerkleed bold monkey

Rond vloerkleed

Bold Monkey – Stitchy Roses (vanaf €249)

Romantisch, chique en zeker ook bold: dat is het Bold Monkey vloerkleed ‘Stitchy Roses‘. Dit prachtige vloerkleed is echt een aanrader! Het is te koop in verschillende maten en als groot rechthoekig vloerkleed is het ook waanzinnig, maar in mijn kamer paste het ronde kleed van Stitchy Roses het beste!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *