Voor elke gelegenheid een gepersonaliseerd cadeau

Gepersonaliseerd cadeau Wanapix

Het kiezen van een mooi cadeau dat past bij de gelegenheid kan soms een flinke uitdaging zijn. Vooral als je iets wilt geven dat echt persoonlijk is. In die gevallen is een gepersonaliseerd cadeau vaak de perfecte keuze: maar wat precies? In dit artikel deel ik enkele van mijn favoriete idee├źn voor diverse gelegenheden!

Originele verjaardagscadeaus

Is er een verjaardag aanstaande? Dan kun je verschillende kanten op met een leuk, uniek en persoonlijk cadeau. Is de jarige job gek op het drinken van een koud biertje? Bestel dan een gepersonaliseerd bierglas en maak er een leuk pakket van met een aantal lekkere speciaalbieren!

Toch liever iets anders? De mogelijkheden zijn eindeloos! Van gegraveerde sieraden tot een t-shirt met eigen ontwerp of een leuke voederbak voor de huisdieren. De leukste cadeaus ontwerp en bestel je bij Wanapix!

Gepersonaliseerd cadeau Wanapix

Wat geef je cadeau voor een bruiloft?

Bij een bruiloft zijn gepersonaliseerde cadeaus een geweldige manier om het pasgetrouwde stel iets te geven dat ze voor altijd kunnen bewaren. Met dit cadeau zullen ze terugdenken aan deze speciale dag! Wat denk je van een set met gegraveerde wijnglazen met daarop de namen van het stel en de trouwdatum? Daarmee kunnen ze regelmatig nog een glaasje drinken op het huwelijk!

Persoonlijk kraamcadeau: welkom lief kleintje!

Er is een baby geboren! Je wil de kleine graag welkom heten door de ouders een cadeautje te sturen of door een bijzonder geschenk mee te nemen op kraambezoek. In dit geval is een houten kistje met foto een erg leuk cadeau om te geven! Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een foto van de pasgeboren baby of voor het af laten drukken van het geboortekaartje op het kistje. In dit kistje kunnen later speciale herinneringen worden bewaard: het eerste paar sokjes van de baby, een plukje haar van de eerste knipbeurt en het geboortekaartje.

Een gepersonaliseerd dekentje kan ook een lief cadeau zijn voor de baby!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *