3 tips om je relatie een boost te geven

Tips om je relatie een boost te geven

Het komt bij veel stellen voor. Jullie zijn al heel wat jaren samen en jullie liefdesleven kan wel een boost gebruiken. Vrijen schiet er bij in, want het is druk met de kinderen, werk en sociale contacten. Als je relatie in een dip zit, gebruik dan deze drie tips om daar verandering in te brengen.

1: Maak het weer spannend in de slaapkamer

Als de seks een soort verplicht nummer is geworden, dan zijn er verschillende manieren om het weer een beetje spannend te maken. Jullie kunnen bijvoorbeeld experimenteren met BDSM. Dat hoeft niet meteen heel heftig. Begin bijvoorbeeld met bondage. Dat kan op verschillende manieren. Er hoeft niet meteen een seksschommel in de slaapkamer te worden geïnstalleerd en je hoeft niet in leer. Het kan heel spannend zijn om samen elkaars grenzen op te zoeken.

2: Pak je erectieprobleem aan

Als man kan het gebeuren dat je rond je 50e met erectiestoornissen te maken krijgt. Het lukt niet of niet altijd meer om een goede erectie te krijgen. Dat kan leiden tot onzekerheid. Je kunt een erectiemiddel gebruiken. Maar als je dat liever niet doet, dan kan een penispomp ook een uitkomst bieden. Met deze pomp wordt de penis vacuüm gezogen waardoor je gemakkelijker een erectie krijgt. Natuurlijk kun je de penispomp ook combineren met een erectie stimulerend middel. Deze middelen zijn makkelijk verkrijgbaar, omdat het om voedingssupplementen gaat. Het zijn geen medicijnen waar een recept van een arts voor nodig is.

3: Herbeleef jullie eerste date

Weet je nog waar jullie je eerste date hadden? Als het kan, bezoek die plek dan opnieuw. Dat leuke restaurantje of die gezellige uitgaansgelegenheid. Kijk elkaar diep in de ogen en misschien springt de vonk weer net zo hard over als toen. Knoop er gelijk een romantisch weekendje aan vast. Dit kan jullie relatie een enorme boost geven. Als jullie eerste date herbeleven geen optie is, dan is een paar dagen samen weg sowieso een goed idee. Laat de kinderen een nachtje bij opa en oma logeren en neem weer eens ouderwets uitgebreid de tijd voor elkaar.

Wat nu als jullie er samen niet uitkomen?

Als er problemen zijn waardoor jullie relatie in een dip zit, zoals financiële problemen of een affaire, dan is er natuurlijk meer aan de hand. Dan is het belangrijk om die problemen eerst aan te pakken. Ga in relatietherapie of zoek hulp bij het oplossen van financiële problemen of andere zaken die stress geven. Het is geen garantie dat het jullie relatie redt, maar proberen kan natuurlijk altijd.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *