Een kerstkaart met eigen foto maakt je kerstgroet persoonlijker

Kerstkaart met eigen foto

Wie stuur jij een kerstkaart met eigen foto? Ontwerp je eigen unieke kaart en schrijf een persoonlijke boodschap. Het is enorm makkelijk en hiermee tover je zeker een glimlach op het gezicht van je zus, ouders, opa & oma of vriendin. Juist in deze tijd!

Kerstkaarten versturen

Het versturen en ontvangen van kerstkaarten heeft nog altijd iets magisch. Juist in deze tijd wordt dit gevoel versterkt!

Met Kaartje2Go kies en verstuur je gemakkelijk een kaartje met eigen tekst. Wanneer je op werkdagen voor 20:00 je bestelling plaatst wordt de kaart dezelfde dag nog verzonden. Makkelijk én snel dus!

Kerstkaart kaartje2go

Kerstkaart ontwerpen

Je kunt kiezen voor een bestaand ontwerp, maar in een paar simpele stappen kun je ook kerstkaarten ontwerpen met je eigen foto’s. Zo maak jij je kerstgroet nog persoonlijker!

Zelf deed ik dit met foto’s van onze hond Dibbes. Mijn zusje had nog leuke foto’s van hem in de sneeuw en die staan natuurlijk perfect op een leuke kerstkaart. Op de website van Kaartje2Go koos ik een ontwerp, voegde ik vervolgens eigen foto’s toe en als laatste een leuke tekst. Het ontwerpen van een kerstkaart met eigen foto kost slechts enkele minuten tijd en is erg makkelijk. En het resultaat is zo leuk!

Tip: ontvang helemaal gratis een proefdruk van je zelf ontworpen kerstkaart. Wil je je ontworpen kerstkaart eerst in het echt zien voordat je een pakketje kerstkaarten bestelt? Geen probleem!

Kerstkaart versturen

Verschillende (extra) opties

Na het kiezen van een bestaand ontwerp of het ontwerpen van je eigen kerstkaarten kun je ervoor kiezen om deze direct naar iemand te versturen of om ze eerst thuis te ontvangen. Dat laatste kun je doen als je er graag een handgeschreven boodschap in wil schrijven of de kerstkaart persoonlijk wil afleveren. Daarnaast zijn er nog een aantal andere extra opties.

 • Gekleurde enveloppen
  Je ontvangt gratis een witte envelop bij je kerstkaart. Tegen een kleine extra betaling kun je ook kiezen voor andere kleuren, zoals een feestelijke gouden envelop

 • Sluitzegels
  Met sluitzegels sluit je de envelop op een mooie, subtiele manier met net dat beetje extra.

 • Duurzame opties
  Je kunt kiezen voor een gerecyclede papiersoort

 • Cadeautje meesturen
  Via Kaartje2Go kan je een cadeau meesturen met de kerstkaart. Dit kan bijvoorbeeld een cadeaubon zijn waarmee de ontvanger zelf iets kan uitzoeken, maar een flesje wijn is natuurlijk ook een goede optie voor de feestdagen!

Voor welke kerstkaart en extra opties ga jij? Bestel nu jouw kerstkaarten bij Kaartje2Go en deel je kerstwensen voor je dierbaren.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *