NEW IN | Zomerse luxe paper blocks voor papierhobby’s

DecoTime Crafts luxe paper blocks

Yes, wat ben ik blij dat er nieuwe zomerse luxe paper blocks van DecoTime Crafts in de schappen liggen bij Action. En dat zelfs vrij recent na de vorige serie! Deze papierblokken behoren tot mijn favoriete knutselitems van Action!

DecoTime Crafts luxe paper blocks

Zomerse luxe paper blocks

Er ligt een nieuwe serie luxe paper blocks in het hobbyschap van Action. De papierblokken zijn zomers en ook dit keer bestaat de serie uit 4 verschillende varianten.

Wat krijg je?

Een luxe paper block van DecoTime Crafts kost €1,59. Hiervoor krijg je:

– 8 x vellen met die-cuts
– 2 x vellen met foiled quotes
– 8 x vellen papier met print
– 1 x vel met stickers

Je kunt met deze zomerse luxe paper blocks dus veel kanten op! Je kunt ze gebruiken voor het maken van kaarten, scrapbooking, bullet journaling en zelfs voor in je planner!

Zomerse luxe paper blocks

Verschillende papierblokken

De serie bestaat dus uit 4 verschillende zomerachtige papierblokken. Zo is er een papierblok met vooral zwart-, wit- en groentinten. Deze is erg geïnspireerd op moderne woontrends en is daarom ook uitermate geschikt voor het maken van kaarten voor verhuizers en interieurlovers!

Er is ook een luxe paper block met fellere kleuren. Deze bevat onder andere planten, vrolijk getekend fruit en gezellige tuinkabouters. Deze is stiekem toch wel favoriet!

Binnen de serie nieuwe blokken is ook gedacht aan fans die meer van het klassieke houden. Er is namelijk een papierblok met meer klassieke en gedetailleerde prints en afbeeldingen. Deze bevat ook veel paars.

Last but not least: een papierblok dat duidelijk geïnspireerd is op tropische en Hawaiiaanse invloeden. Palmbomen, kokosnoten, tropische bloemen en zelfs een tiki bar. Je vind het allemaal in dit papierblok!

luxe paper blocks

Papierblokken voor creatieve papierhobby’s

De luxe paper blocks van DecoTime Crafts zijn grote favoriet, ook bij mij! Het is dus niet zomaar dat ik al verschillende artikelen schreef over deze papierblokken. Mocht jij nog niet echt bekend zijn met de luxe paper blocks dan kun je inspiratie op doen met de volgende artikelen:

– Kaarten maken met Luxe Paperblock
– Nieuwe luxe papierblokken van DecoTime Crafts
DecoTime Kerst luxe papierblok

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *