DIY | Simpel zelf een kerstkrans maken met Action

Kerstkrans Action

Zelf vind ik het heerlijk om met het koudere weer – onder genot van een kop warme thee – lekker te gaan knutselen. Ik heb dit keer dan ook een simpele DIY voor jullie, om een mooie kerstkrans te maken! Dit kan iedereen!

Knutselen voor de feestdagen

Ik vind het dus heerlijk om in het herfst- en winterseizoen te knutselen, nóg leuker vind ik het om te knutselen voor de feestdagen. Bij Action zag ik een hoop leuke dingen liggen waarvan ik inspiratie kreeg. Hier ben ik mee aan de slag gegaan!

Kerstkrans 3

DIY kerstkrans

Bij Action zag ik verschillende doosjes met versieringen liggen, waaronder poinsettias. Deze leuke embellishments leken mij fantastisch om te verwerken op een krans! Ze zijn van Home Accents en de glitter versieringen kosten €0,87 per doosje. De poinsettia’s zijn iets duurder en kosten €1,12 per doosje.

Benodigdheden:

  • Lijmpistool + lijmpatroon (Action)
  • Basiskrans (Action)
  • Versieringen van Home accents (Action)

Meer heb je niet nodig en het is ook nog eens ontzettend gemakkelijk! Zelf heb ik voor een stervormige basiskrans gekozen. Deze kost €2,99 bij Action. Dezelfde soort krans is ook verkrijgbaar in een ronde en hartvormige vorm. Net wat je leuk vindt! Vervolgens hoef je alleen maar de embellishments op de gewenste plek te plakken met het lijmpistool. Je kunt natuurlijk ook een kerstkrans met kerstballen maken. Let wel op je vingers! Daarna is de krans alweer klaar om op te hangen!

Kerstkrans Action

Nog een leuke kerstkrans

Je kunt de glitter versieringen natuurlijk ook op een andere manier verwerken! Een ander leuk idee – ook voor een kerstkrans – is om een dikkere krans van bijvoorbeeld piepschuim te beplakken. Wanneer je deze beplakt, op een plateau legt en een leuk licht (geen échte kaars, in ieder geval niet aansteken!) in het midden plaatst heb je meteen een ontzettend leuk tafereel. Bijvoorbeeld voor op de gedekte tafel tijdens het kerstdiner! Staat ontzettend chique en gezellig toch?

Nóg leuker om als zelfgemaakt cadeau te geven! Dit hoeft helemaal niet duur te zijn, wat je vindt deze of soortgelijke materialen ook gewoon bij de Action. En die prijzen kennen we! 😉

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *