NIEUW: Het CreaChick schetsboek

CreaChick schetsboek

Er is een nieuw product van CreaChick uitgebracht: het CreaChick schetsboek! In deze blog lees je alles wat je moet weten over dit toffe schetsboek.

CreaChick producten

Als je graag creatief bezig bent op het gebied van tekenen, schilderen en journaling, dan ben je waarschijnlijk wel bekend met CreaChick. Op haar Youtube-kanaal deelt Maris veel creatieve video’s.

Inmiddels heeft CreaChick in samenwerking met MUS Creatief verschillende creatieve producten uitgebracht, waarmee je je eigen creativiteit naar boven kunt halen. Na onder andere een CreaChick kleurboek, stempels, journal en washi tapejes is er een nieuw product: het schetsboek!

CreaChick schetsboek

CreaChick schetsboek

Het schetsboek bevat een harde kaft met daarop een ontwerp van Creachick. Het bevat 108 vellen van kwalitatief 180-grams papier. Op dit stevige papier kun je met veel verschillende creatieve materialen aan de slag. Achterin het schetsboek is een vak om bijvoorbeeld knipsels, stickers of tickets te bewaren. Ook is er een handige lus aan het boek bevestigd, waardoor je altijd je schetspotlood bij de hand zult hebben. Met de elastieken band wordt ervoor gezorgd dat het schetsboek dicht en netjes blijft.

  • 180 grams papier
  • Penloop
  • Handige elastieken band

Het CreaChick schetsboek kost €19,99 en is verkrijgbaar bij boekhandels, hobbyzaken en online webwinkels.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *