Stationery shoplog | Back To School met Action schoolspullen en stationery

Back To School met Action schoolspullen 2019

In dit artikel deel ik deel 2 van de mega Action shoplog. Vandaag laat ik je stationery en schoolspullen zien die ik kocht bij Action! (HEEL VEEL LEUKS.)

#GIRLBOSS

Zoals je misschien wel weet heb ik inmiddels een tussenjaar. Waarom zou ik schoolspullen kopen, nu al? Nou… ik houd gewoon ontzettend van mooie stationery en natuurlijk kan het ‘A lot like LOT.-kantoor’ ook wel wat roze invloeden gebruiken.

Één van de schoollijnen die Action dit jaar verkoopt is dedicated aan de #GIRLBOSS en Goal-diggers. Ik vind deze lijn zo ontzettend leuk dat ik er redelijk wat van kocht!

Back To School met Action schoolspullen 2019

Ik kocht onder andere twee mappen waarvan één 2-ringsmap en één een 4-ringsmap is. Hiervoor betaalde ik €0,99 en €1,39. Op de een staat # GOAL DIGGER, op de andere map staat de quote ‘Act like a lady, think like a boss’. Deze vond ik erg leuk om administratie in op te bergen! Ook kocht ik nog een elastomap. Deze kostte ook maar €0,69 en hierop staat # BOSS BABE.

Action heeft ook balpennen met verwisselbare tekst. Ofwel, wanneer je de pen aan- en uit klikt, verwisselt de tekst in het schermpje. Deze pennen zijn erg mooi vormgegeven en kosten maar €0,68 per stuk. Hier heb ik er inmiddels ook 4 van!

Mapje met sticky notes

Dit was mijn allereerste vondst tussen de stationery en schoolspullen van dit jaar. Meteen ontzettend enthousiast! Het zijn verschillende mapjes met elk erg leuke sticky notes én een héél leuk stickervel! Je kunt je vast wel voorstellen dat ik, voor €0,69 per mapje, meer dan onderstaande 4 stuks meenam…

Back To School met Action schoolspullen 2019

Schoolspullen Action: ‘Go get them Tiger’

Action heeft nog een schoollijn die mij erg aansprak, namelijk de serie schoolspullen ‘Go get them Tiger’. Hier nam ik iets minder van mee omdat roze beter past. Toch laat ik het je graag zien! Houd er dus rekening mee dat er van deze lijn veel meer mooie items bij Action liggen!

Back To School met Action schoolspullen 2019

‘Go get them Tiger’ is een lijn schoolspullen die helemaal inspeelt op de huidige jungletrend. Hij is erg mooi!

De elastomap is bewerkt met gouden holografische folie-details en kost, net zoals de andere elastomap, maar €0,69! Het A6 notitieboekje met 3D afbeelding is er ook in verschillende varianten en kost slechts €0,59! Voor een pakje met 18 schooletiketten betaal je maar €0,19! Deze vind ik zelf ook erg leuk om te gebruiken bij het inpakken van post en pakketjes.

Ook zijn er verschillende pakjes washi tape. Elk pakje bevat 5 rolletjes en deze kosten €0,89!

Nog meer!

Nee, je hebt nog niet alles gezien. Ik kocht namelijk nóg meer washi tape. Ook kocht ik nog een leuke gum (diamant) voor €0,49. Op eerdere foto’s zie je ook een ‘love’-gum. Tussen de Action schoolspullen liggen ook verschillende paperclips in het goud en zilver. Per zakje betaal je €0,79.

Back to school 2019

Wat ik ook een erg leuke vondst vind zijn 6-kleurige balpennen. Een set van 2 stuks kost €0,76. Ik zag ook vulpennen in leuke kleuren liggen. Dit zijn vulpennen met een ergonomisch handvat en elke verpakking bevat twee inktpatronen. Dit setje kost nog geen €1!.

Ook was ik heel blij om te zien dat er nieuwe varianten zijn van de gekleurde pennen met gouden details en leuke teksten. Deze nam ik uiteraard – zoals altijd – mee voor €0,79.

En nee, je hebt nog niet al het leuks gezien wat Action momenteel te bieden heeft op het gebied van schoolspullen en stationery. Ik kocht veel, maar niet alles. Naar de Action dus! Eerder schreef ik al een artikel waarin ik laat zien wat ik aan hobbyspullen van Action kocht.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *