Back to Work & Back To School 2021 shoplog

Action schoolspullen

De zomermaanden zijn aangebroken. Dat betekent vakantie en nog iets, namelijk: nieuwe schoolspullen! De Back to School 2021 collecties liggen in de winkel en dus ging ik op pad om de leukste items hiervan te shoppen. Ook als je niet meer naar school gaat komen deze schrijfwaren van pas. Kijk mee voor de leuke Back to Work & Back to School 2021 items!

Action schoolspullen Back To School 2021

Zoals elk jaar shopte ik ook dit jaar weer leuke Action schoolspullen. Bij Action koop je leuke schrijfwaren tegen lage prijzen. De afgelopen jaren vind ik hier echt leuke items tussen. Niet alles is helemaal mijn ding, maar je kunt er zeker de leukste dingen vinden. Mijn aankopen deel ik in deze Back To School 2021 shoplog.

Action Back To School 2021

Schoolagenda 2021-2022

Dé musthave voor zowel school als werk: een agenda. Hoewel ik om mij heen merk dat veel mensen een digitale agenda gebruiken, blijf ik bij een papieren agenda. Plannen op papier werkt namelijk veel beter!

Lees ook: handige tips voor plannen

Ik kocht bij de Action twee agenda’s. Allereerst de meest simpele en goedkope agenda die er is (€0,79), maar dan wel in het roze! Dit is een handige agenda om altijd in je tas mee te nemen en snel dingen op te kunnen schrijven. Dat ga ik dus ook doen.

Daarnaast kocht ik voor nog geen €3 een mooie schoolagenda met ringband. Deze is er in verschillende kleuren en printjes, met een metallic folie. Zelf nam ik de roze versie mee. Deze agenda is een stuk dikker, dat komt doordat deze agenda voor werkdagen een hele pagina bevat. Ik gebruik dus graag een simpele dunne agenda om mee te nemen en snel te noteren en een andere agenda om echt uitgebreid te plannen. Fijn aan de ringband is ook dat deze goed open blijft liggen op je bureau.

Action stickers

Stickers

Bij schoolspullen denk je misschien niet meteen aan stickers, maar ze maken alles toch een stuk leuker! Ik kon deze stickerboekjes voor €0,99 per stuk dan ook niet laten liggen. Ze zijn superleuk om in je agenda te gebruiken of om je gekafte boeken te versieren!

Dummy book

Een dummy book is eigenlijk een schetsboek: een groot notitieboek met vellen papier zonder lijntjes. Deze heb je op de middelbare school nodig voor vakken als Beeldende Vorming en CKV. Ook bij een creatieve opleiding kan een dummy book van Action goed van pas komen. Zelf gebruik ik hem trouwens gewoon voor het maken van collages en moodboards. Ideaal!

Lees ook: Action dummy book

Het A4 dummy book is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Hij kost €2,49.

Action notitieboek

Action notitieboek uit de Action Back To School 2021 collectie

Ben jij ook verslaafd aan leuke notitieboekjes? Dan raad ik je zeker aan om af en toe even bij Action te kijken. Ik heb meer dan genoeg (lees: té veel) notitieboeken, maar toch neem ik regelmatig een nieuwe mee. Voor tijdens mijn stage kocht ik twee leuke notitieboeken voor €1,99 per stuk.

Het eerste notitieboek dat ik kocht is een notitieboek met ringband en een zachte kaft. Heerlijk zomers en vrolijk met pastelkleuren en een palmboom. Helemaal mijn ding dus! Het is een lekker praktisch en dik notitieboek waar ik veel in zal gaan noteren.

Daarnaast kocht ik nog een notitieboekje met een harde kaft, met velvet en gouden details. In het roze natuurlijk! Dit notitieboek ga ik gebruiken om belangrijke dingen op te schrijven.

Action Back To School 2021

Glitter higlighters

Ik deed nog een aankoop waar ik enorm enthousiast over ben: glitter higlighters! Er zijn vier setjes met vier verschillende kleuren. Zelf nam ik twee setjes mee, met de kleuren die ik het mooist vind. Deze setjes met glitterende markeerstiften kosten €0,89 per stuk. Een koopje dus, deze gave stiften!

Action Sharpie

Sharpie permanent markers

Toen ik bij Action Sharpie permanent markers zag liggen werd ik meteen enorm enthousiast. Ik ben een groot fan van deze markers en neem deze standaard mee terug uit de Verenigde Staten. Nu koop je bij Action een set van vier gekleurde Sharpies voor maar €1,49! Dat is een uitstekende prijs voor deze set kwalitatieve markers, die elders €6,95 kost.

Luxe pennen

Ik deed veel leuke, handige en mooie Action back to school 2021 aankopen, maar ik denk dat ik met deze Action schoolspullen aankoop toch wel het meest blij ben. Ik heb inmiddels een hele verzameling met leuke pennen, met gouden accenten en leuke teksten. Deze pennen zag ik echter nog niet eerder bij Action: luxe pennen met een metalen figuurtje.

Er zijn verschillende soorten en ze kosten slechts €0,79 per stuk. Echt heel goedkoop voor deze mooie pennen! Zelf nam ik drie verschillende mee: met hartjes, een bloemetje en een plantje. Er is er in ieder geval ook nog een met een panterhoofd.

Etui

Velvet etui

Al die leuke pennen en markers moet je natuurlijk kwijt. Dat kan ik de leuke etuis die Action in het assortiment heeft. Zelf nam ik een velvet etui in de kleur roze mee. Deze kost €1,49. De velvet etuis zijn ook verkrijgbaar in petrol, grijs en zwart.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *