Kerst shoplog | Roze Kerst met veel glitter! (budgetproof)

Roze kerst shoplog

Roze is mijn kleur! Mijn kerststyling is dan ook lekker roze en vol met glitters. Ik neem je graag mee in een roze Kerst shoplog!

Kerstshoppen doe ik bij…

Action en Van Cranenbroek zijn toch wel mijn favoriete hotspots als het gaat om het shoppen van kerstartikelen. Bij deze winkels ben je zeker van een betaalbaar prijskaartje, is er ruime keuze en zijn er gelukkig heel veel roze items om uit te kiezen!

Action kerstballen roze kerst

Roze kerstballen

Bij Action kocht ik een hoop mooie ronde kerstballen. Deze zijn los verkrijgbaar voor €0,99 per stuk en er zitten hele mooie bij! Zo kocht ik onder andere glazen kerstballen met een roze glitterstrik, een grote kerstbal met gouden glitterlijnen en een druppelvormige kerstbal met een ‘frozen’-look. Ook kocht ik kerstballen in donkerdere tinten, eveneens met glitterdetails!

Kerstman in roze outfit

Elk jaar ben ik weer verliefd op de prachtige kerstmannen van Van Cranenbroek. En ze zijn ook nog eens betaalbaar! Dit jaar kon ik het niet laten en nam ik een kleine uitvoering van een in roze velvet geklede kerstman mee. Deze kostte €10,95. Stiekem heb ik toch wel spijt dat ik de grote kerstman niet heb gekocht…

Van Cranenbroek kerstman roze kerst

Kerst windlicht

Toen ik ‘m op de website zag staan ben ik zo snel mogelijk naar de Action gegaan om dit windlicht te kopen. Hij is ook verkrijgbaar in het groen en grijs en ze zijn allemaal mooi, ik heb dan ook echt wel even getwijfeld welke kleur ik zou kopen. Uiteindelijk heb ik toch de roze uitvoering meegenomen. Dit windlicht kost slechts €2,49!

Meer roze kersthangers

Om het compleet te maken kocht ik ook nog een aantal bijzondere kersthangers bij Van Cranenbroek. Daar vond ik hele kitscherige hangers in de vorm van de Eiffeltoren, vol met glitters! Die moest ik natuurlijk hebben! Ook kocht ik nog glitter dennenappel decoraties en een bijzondere hanger van een sneeuwvlok. Voor deze decoraties betaalde ik niet meer dan €2,50 per stuk. Weer heerlijk betaalbaar dus!

Action kerst shoplog

Kerstgnome van vilt

De kerstman hoeft deze roze Kerst niet alleen te vieren, want bij Action kocht ik een ‘gnome’. Deze is gemaakt van roze vilt en fluweel. De precieze prijs weet ik niet meer, maar deze zal rond de €2 liggen. Hij is er ook in het rood en in het grijs. Deze leukerd kan je toch niet laten staan?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *