Kruidvat lanceert Kruidvat Beauty Drinks met collageen en hyaluron

Kruidvat beauty drinks collageen

Vitamine- en beauty supplementen worden steeds populairder, wat een resultaat is van de ‘beauty van binnenuit’ trend. Kruidvat speelt in op deze trend met vloeibare supplementen: Kruidvat Beauty Drinks. Voor een zichtbaar en voelbaar jongere huid.

Beauty van binnenuit

Al jarenlang smeren we volop met verschillende crèmes, ter bevordering van de gezondheid en uitstraling van onze huid. De laatste paar jaar is er een zichtbare trend ontstaan: beauty van binnenuit. Supplementen met vitamines hebben door die trend enorm aan populariteit gewonnen. Na de hype van de hair gummies is er een nieuw supplement.

Kruidvat beauty drinks

Kruidvat Beauty Drinks

Kruidvat Beauty Drinks zijn vloeibare supplementen. Er zijn twee verschillende soorten: ‘collageen’ en ‘hyaluron’. Dit is wat Kruidvat zegt over haar Beauty Drinks:

“Kruidvat Beauty Drinks zijn speciaal voor diegene die bewust bezig zijn met beauty en lichaamsverzorging. Kruidvat Collageen Beauty Drink is een collageen supplement die een zichtbaar jongere huid bevordert en helpt je haar en nagels mooi te houden. De kruidvat Hyaluron Beauty Drink hydrateeert en geeft een jeugdige uitstraling aan de huid.”

De ampullen zijn verkrijgbaar bij Kruidvat en kosten 12,99 voor een verpakking van 14 stuks.

Kruidvat beauty drinks

Met collageen

De Kruidvat Beauty Drink met collageen bevordert een zichtbaar jongere huid. Dat is ook hetgeen waar collageen om bekend staat. Collageen is belangrijk voor de huidelasticiteit en het verminderen van nieuwe rimpels. Daarnaast helpen deze ampullen je om je haar en nagels mooi en sterk te houden.

Deze drink heeft een sinaasappelsmaak.

Met hyaluron

Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in ons lichaam. Met de inname van de Kruidvat Hyaluron Beauty Drink profiteer je je van de gunstige invloed die hyaluronzuur heeft op het vochtgehalte van de huid, wat zorgt voor een jeugdige uitstraling. Deze beauty drink bevat tevens biotine, wat de natuurlijke groei van het haar bevordert.

Deze drink heeft perziksmaak.

Gebruik van de Kruidvat Beauty Drinks

Het gebruik van de Kruidvat ampullen is erg makkelijk. Neem dagelijks één capsule in, bij voorkeur tijdens of na het ontbijt. Met een box ampullen doe je 14 dagen. Zowel de Hyaluron als Collageen beauty drink kost €12,99 voor een box met 14 ampullen.

Misschien vind je dit ook interessant

2 reacties

  1. Wat goed om te weten, heb een gevoelige huid en kan niet tegen veel beautyproducten. Van binnenuit werken zou een goeie optie zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *