Card case van het merk COACH

Coach card case

Coach is een van mijn favoriete luxe merken als het gaat om tassen en accessoires. Mijn eerste Coach tas kocht ik tijdens een vakantie in Amerika en sindsdien heb ik een grote liefde voor het merk. Ik deed recent een hele leuke nieuwe aankoop (helaas gewoon in Nederland), namelijk een Coach card case.

Coach card case

Coach card case

Ik kocht een nieuwe card case van het merk Coach en ben zo enorm blij met deze aankoop! Echte portemonnees koop ik tegenwoordig niet meer, want munt- en briefgeld gebruik ik tegenwoordig eigenlijk bijna nooit. Een card case is in dat geval perfect: ruimte voor pinpas en enkele andere pasjes, en eventueel in het midden kan ik nog een enkele 2 euro munt of een briefje kwijt. Een card case is dus fijn in gebruik en neemt weinig plek in in je tas!

De card case die ik kocht heeft een basis van leer, gecombineerd met stof waarop de iconische C’s zijn geborduurd. Juist deze print geeft de card case nét wat extra’s. Ik vind het leuk!

Coach card case

Coach Taffy card case en tas

Ik ben extra blij met mijn nieuwe card case omdat de kleur ervan matcht met een van mijn tassen. Eerder schreef ik al over mijn roze Coach tas: de Coach Tabby Top Handle 20 in de kleur Taffy. Een prachtige tas die te dragen is als handtas, maar ook crossbody aan een riem.

De kleur Taffy van Coach is een mooie koraalroze kleur. Na de tas in deze kleur heb ik dus ook een card case in dezelfde kleur. Ik vind het erg mooi om matching items te hebben, in dit geval een set van tas en Coach card case. Ik ben er dan ook van overtuigd dat ik deze set veel vaak gebruiken! Alleen nog een spraytje van het Coach Dreams parfum en ik ben ready to go!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *