Mijn bestelling bij Yves Rocher | Douchegel Monoï, handcrème en scrubgel

Yves Rocher

Een tijd geleden liet ik mij verleiden en plaatste ik een bestelling bij Yves Rocher. Daar bestelde ik naast een parfum douchegel Monoï, scrubgel voor de voeten en een handcrème. Ik deel mijn ervaring met de producten.

Bestellen bij Yves Rocher

Na een eerdere negatieve ervaring bij Yves Rocher waarbij ik meer dan twee maanden bezig ben geweest om mijn geld terug te krijgen, liet ik mij verleiden en plaatste ik toch een nieuwe bestelling. Hierbij was het eerste product in mijn winkelmandje gratis en kreeg ik op de rest 50% korting op de originele prijs. Dit zijn acties die Yves Rocher zeer regelmatig heeft.

Ik kocht het parfum Comme une Evidence en bestelde daarnaast douchegel in de populaire geur Monoï, een scrubgel voor de voeten en een handcrème. Over die laatste drie producten zal ik je meer vertellen.

Yves Rocher

Douchegel Monoï

Producten uit de lijn Monoï van Yves Rocher blijken best wel populair. Ik heb deze vaak online voorbij zien komen en werd er nieuwsgierig naar. Die nieuwsgierigheid zorgde ervoor dat de douchegel uiteindelijk in mijn winkelmandje is beland.

Wat ik ervan vind? Ik weet het eerlijk gezegd niet. Hoewel ik verwacht had dat ik deze geur lekker zou vinden, blijkt het tegendeel waar. Wanneer ik de geur uit de fles ruik vind ik hem echt niet lekker. Onder de douche is het de geur acceptabel te noemen, maar ik ben geen fan. Waar het aan ligt kan ik moeilijk uitleggen en de geur is lastig te omschrijven. Het is niet alleen een sterke geur, maar ook nog eens een niet zo aangename geur. Dat is in ieder geval hoe ik Yves Rocher douchegel Monoï ervaar.

Yves Rocher Hammam handcrème

Hammam klinkt altijd lekker! Zo ben ik stiekem best wel fan van de Hammam producten van Rituals. Toen ik deze hancrème voorbij zag komen was ik benieuwd of deze ook fijn zou zijn.

De Yves Rocher Hammam handcrème met Argan & Roos ruikt lekker, maar subtiel. Wel doet de geur je inderdaad denken aan Hammam. Omdat de handcrème shea butter bevat verzorgt hij je handen en voelen deze na gebruik van de crème zacht aan. Al met al een prima fijne handcrème dus!

Yves Rocher scrubgel voor de voeten

Scrubgel voor de voeten

Mijn voeten kunnen wel wat extra verzorging gebruiken en daarom bestelde ik ook een scrubgel voor voeten. Daar was ik namelijk al langer naar op zoek. De scrubgel van Yves Rocher sprak mij wel aan. De scrubgel zit namelijk in een tube (dat vind ik veel fijner werken dan een pot) en ruikt naar lavendel.

Uiteraard heb ik de scrubgel voor voeten ook al uitgeprobeerd en ik ben hier erg over te spreken. Het is een behoorlijk groffe scrub waarmee je ook eeltplekken wat kunt verzachten. De scrub heeft echt een heerlijk rustgevende lavendelgeur en maakt je voeten zacht. Met dit product ben ik echt blij!

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *