Hocus Pocus…Focus!

Tastea Hocus Pocus Focus
Focus hebben we allemaal nodig. Vaker dan dat we het hebben en meestal op dingen die misschien wat minder leuk zijn. Benieuwd wat ‘Hocus Pocus Focus’ van Tastea voor jou kan betekenen?

Over Tastea

Tastea gelooft in de kracht en geur van de natuur en heeft een gevarieerd assortiment met luxe theeblends. De thee wordt met de hand geplukt. Dit levert slechts tot 12 kilo productie per dag in tegenstelling tot zo’n 500 kilo wanneer er gekozen zou worden voor machinaal plukken. Echter maakt Tastea de bewuste keuze voor het plukken met de hand omdat enkel op deze manier gegarandeerd wordt dat alleen de beste blaadjes gebruikt worden voor de thee, en dat proef je! Een kop thee is ontspannend én lekker! Luxe en 100% natuurlijk, dat is Tastea!

Hocus Pocus Focus

Black Tea Ceylon, -South India, -China, cocoa, cacao nibs, Chocolate, Cocoa Mass, Cocoa Butter, Soya Lecithin, natural flavouring.

De naam valt lekker op, of niet? De theeën van Tastea brengen meestal een funtie met zich mee die behoort tot ‘de Tastea-lifestyle’ en deze is vaak verwerkt in de naam. Wat ‘Hocus Pocus Focus’ voor je doet is dan ook niet moeilijk te raden. Het is een concentratiethee, hij brengt je focus.

‘Hocus Pocus Focus’ is een zwarte thee en bevat cacao nibs die zorgen voor een zoete ervaring van deze thee met chocoladesmaak.  Dit geldt niet alleen voor de geur maar ook de smaak. Fruitig, zoet, maar echt niet overheersend. De smaak is perféct. Mijn lievelingsthee welke mij hopelijk door mijn laatste toetsen gaat slepen, die nog tussen mij en mijn diploma staan.

Een andere thee waar ik nog erg benieuwd naar ben is de Tastea Detox. Deze wil ik in de toekomst eens uitproberen!

Tip voor theedrinkers

Ook heb ik nog een tip voor de echte theeleuten, namelijk de Tastea theebeker. Ben jij een echte theeleut, ben jij nooit te bekennen zónder thee? Met de Tastea theebeker neem jij je lekkerste thee handig overal mee naar toe.

De beker heeft een dubbele wand waardoor je thee lekker lang warm blijft. Door de dubbele wand blijven ook koude dranken langer koud en dat zónder condensatie. Door de handige filter in de beker krijg je geen theegruis binnen tijdens het drinken. En ook heel handig, de theebeker heeft een geheime bodem op extra thee, suiker of dergelijke te bewaren. Een handige topper dus!

Ben jij benieuwd wat Hocus Pocus Focus voor jou kan betekenen? 

-review-

Misschien vind je dit ook interessant