SUMMERPROOF BENEN MET ACTION? – HAIR REMOVAL PADS

In de zomer willen we natuurlijk zijdezachte en glanzende benen ZONDER stoppeltjes of andere ergernissen! Bij Action zag ik deze hair removal pads liggen en ik was meteen ontzettend nieuwsgierig of hiermee die summerproof benen binnen handbereik zijn. Ik heb het geprobeerd en vertel jou of het werkt. Kijk je mee?


De hair removal pads zijn verkrijgbaar in een setje met één houder en drie pads. De pads zijn eigenlijk stickers die je op de houder kunt plakken, het recht plakken ging bij mij vrij lastig. Wanneer je de pad geplakt hebt is het de bedoeling dat je met ronddraaiende bewegingen over je benen gaat, op deze manier zouden je haren moeten verdwijnen. Maar werkt het ook?

Ja, het werkt. Maar of het de moeite waard is? Je moet best wel wat druk zetten, anders verdwijnen de haren niet. Daarnaast kost het ontzettend veel tijd. Wel is het (voor mij) pijnloos, maar ik denk dat gevoelige huidjes deze hair removal pads niet kunnen waarderen. Ook gaan de pads niet lang mee, na 1-2 keer ben je toe aan een nieuwe pad. Het uiteindelijke resultaat [ 3 hours later… ] is wel top! Mijn benen voelen echt MEGA zacht aan! Ook duurt het langer voordat er weer stoppeltjes groeien.

Of je het de moeite waard vind, dat is aan jou. Deze hair removal pads kosten €0,99, dus misschien kun je het toch wel eens proberen?

Wat is jouw ultieme tip voor summerproof benen?

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *