Business Chick | Het belang van promotiegeschenken + inspiratie

Duurzame promotiegeschenken duurzame koffiebeker bedrukken

Je hebt vast weleens een bedrukte pen ontvangen. Of weggegeven. Veel bedrijven geven relatie- of promotiegeschenken weg aan zakenrelaties of werknemers. In dit artikel wordt aandacht besteedt aan het belang van promotionele geschenken en bespreek ik wat volgens mij nou het beste promotiegeschenk is!

Wat zijn promotiegeschenken?

Een promotiegeschenk is een geschenk dat een bedrijf cadeau geeft aan bijvoorbeeld aan een potentiële klant die op bezoek is geweest of aan bezoekers van een beurs. Deze geschenken dienen ter ‘promotie’ van het bedrijf. Maar ook worden deze items gebruikt om een zakenpartner te bedanken of om cadeau te doen aan werknemers.

Vaak zijn dit gebruiksvoorwerpen met logo- of bedrijfsnaam bedrukking.

Het belang van promotiegeschenken

Promotiegeschenken kunnen veel betekenen voor jouw onderneming. Soms lijkt het een simpel iets, maar als je promotiegeschenken goed inzet dan kunnen deze extra (potentiële) klanten en orders opleveren! Promotiegeschenken dragen bij aan het vergroten van je naamsbekendheid en zijn een belangrijk onderdeel van je branding.

Duurzame promotiegeschenken duurzame koffiebeker bedrukken

Een goed promotiegeschenk

Wat is een goed promotiegeschenk? Een goed promotiegeschenk is een gebruiksvoorwerp dat qua functionaliteit en design bij jouw merk of bedrijf past.

Door een gebruiksvoorwerp als promotiegeschenk te geven vergroot je de kansen om jouw bedrijf of merk (herhaaldelijk) onder de aandacht te brengen bij de gebruiker en de eventuele omgeving waarin hij of zij zich bevindt.

Doordat de ontvanger het geschenk in gebruik neemt zal jouw bedrijfsnaam onder de aandacht worden gebracht. Je wilt dus ook dat het promotiegeschenk écht van pas kan komen en in gebruik wordt genomen. Bedrukte pennen zijn dan ook een veel gezien promotieartikel. Een mok of duurzame koffiebekers bedrukken is ook handig én leuk! Zeker nu kopjes en mokken – herbruikbare koffiebekers – in 2023 de norm zijn op kantoor. Een handige koffiebeker to go is dus een slim, handig en duurzaam promotiegeschenk om cadeau te doen aan relaties én het personeel op je eigen kantoor!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *