Vegan whipped body cream review | Malibu Beach Babe

vegan body cream review

Ik gebruik graag body cream, met name voor mijn benen. Omdat mijn benen vaak best wel droog zijn verzorg ik deze graag goed met een hydraterende lotion of verzorgende crème. Toen ik een vrolijke pot whipped body cream tegenkwam met de naam ‘Malibu Beach Babe’ werd mijn interesse gewekt. Ik probeerde deze vegan whipped body cream uit!

Wat is whipped body cream

Als je een beetje thuis bent in de wereld van body creams, dan heb je wellicht al ooit gehoord van een whipped body cream. Dit staat voor een soort opgeklopte crème met een luchtige structuur. Denk je al aan slagroom?

Vegan whipped body cream

Malibu Beach Babe whipped body cream

Als ik de pot open, is de structuur niet helemaal wat ik had verwacht. Ik zie een glanzende crème en dat is toch wel anders dan het slagroombeeld dat ik mijn hoofd had, door ervaringen met andere whipped body creams.

De geur van de Malibu Beach Babe body cream komt je niet meteen tegemoet wanneer je de pot crème opent. Het is een hele subtiele geur, die mij doet denken aan een dag op het strand. De geur laat zich denk ik het best omschrijven als een combinatie van zand, zout en zonnebrand. Het ruikt alsof je op het strand bent! Ik kan mij dan ook zeker vinden in de naam Malibu Beach Babe.

Hoewel de structuur wat anders is dan ik in eerste instantie verwacht had, is de vegan body cream gemakkelijk aan te brengen op de huid. Hij trekt snel in en voelt vooral heel hydraterend aan. Wat dat betreft lijkt het op een vegan body lotion, alleen dan met een iets dikkere structuur. Door de subtiele zomerse geur en het hydraterende effect is dit een erg fijne body cream om te gebruiken in de zomer. Het gebruik ervaar ik als verfrissend!

Vegan whipped body cream

De vegan whipped body cream in de geur ‘Malibu Beach Babe’ kocht ik bij Action. Er zijn ook nog twee andere varianten, namelijk: ‘Exotic Dragon Fruit’ en ‘Cucumer Party’. De naam ‘Malibu Beach Babe’ sprak mij het meest aan en dus nam ik die mee. Het is best een grote pot en hiervoor betaal je €1,49. Voor de prijs hoef je het dus zeker niet te laten om de body cream een keer uit te proberen.

Misschien vind je dit ook interessant

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *