Fruitkisten zijn hip, maar waar koop je ze?

Fruitkisten kopen interieur goedkoop Kistenkoning
Het gebruik van fruitkisten binnen het interieur is een echte trend. Ze zien er natuurlijk ook erg leuk uit en er zijn ontzettend veel mogelijkheden mee. Maar waar scoor je eigenlijk mooie goedkope fruitkisten?

Fruitkisten in het interieur

Dat fruitkisten hip zijn is helemaal niet raar (wel bijzonder?). Ze zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en kleuren en brengen elk een leuk karakter mee in je interieur. Daarnaast zijn er natuurlijk ontzettend veel verschillende mogelijkheden met deze kisten (wie weet schrijf ik hier nog eens een apart artikel over). Je kunt ze los neerzetten ter decoratie of er wielen onder plaatsen en de kist gebruiken als opbergbak. Je kunt ze ook simpel opstapelen tot een leuke kast en er zijn zelfs mensen die er verschillende meubels van maken!

Zoveel leuke dingen, volop inspiratie!

Fruitkisten kopen kast

Maar waar koop je dan goedkope fruitkisten?

Het vinden van mooie en goedkope fruitkisten was zo makkelijk nog niet. Ik begon op Marktplaats, maar je kent het wel. Te duur, niet mooi of te ver weg. Dat is natuurlijk helemaal niet handig! Je wilt gewoon gemakkelijk mooie kisten in je bezit krijgen, het liefst ook nog eens voor een leuke prijs.

Waar je dan moet zijn? Bij De Kistenkoning. Ik werd ontzettend blij toen ik terecht kwam in deze webshop en het assortiment zag. Het assortiment is zéér ruim en bevat een grote diversiteit aan fruitkisten. Je vind er nieuwe kisten, maar ook gebruikte en authentieke met dat mooie karakter. Sterker nog, er zijn zelfs kisten in pastelkleuren als mint groen verkrijgbaar!

De kisten zijn verkrijgbaar tegen een mooie prijs en worden gewoon thuisbezorgd! Fijn, hoef je niet naar de andere kant van het land te rijden voor een paar mooie kistjes. Ik zelf ben erg tevreden met mijn nieuwe fruitkisten en ook de kistjes in baby roze en baby blauw vind ik erg leuk. En ben je nu op zoek naar kant- en klare fruitkistenmeubels? Ook daar kan De Kistenkoning je mee helpen.

-samenwerking-

 

Misschien vind je dit ook interessant

12 reacties

  1. ik vind dat ook altijd heel gezellig staan. Ik heb heel lang een aantal fruitkistjes op mijn terras gehad, maar die zijn ondertussen niet meer in goede staat.

  2. Ik vind ze ook leuk. het is jeugdsentiment. Toen ik student was richtten we allemaal onze kamers is met fruitkratjes: voor een habbekrats haalde je ze bij de groentenboer.
    Wie weet komen die betontegels waar we planken oplegden ook wel weer in de mode

  3. Ik vind ze ook enorm leuk! En ze zijn ook heel handig als boekenkast. Mijn oudste dochter heeft er een mooie kast mee ‘gebouwd’.

  4. Leuk! Ik vind die babyblauwe kisten vooral erg leuk of baby roze en de witte. Evengoed vind ik ze niet heel goedkoop. B-kistjes gaan wel, maar ze moeten nog verzonden en gaan ze dan nog lang mee? In elk geval wel een leuke handige tip om even op te slaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *