Een wandkast stylen? Doe inspiratie op!

Action wandkast

Een wandkast van metaal past eigenlijk wel in elk interieur! Hoe je ‘m decoreert is namelijk bepalend voor zijn uitstraling. Een zwarte wandkast kan namelijk een stoer uiterlijk hebben en staat daarmee perfect in een industrieel interieur! Maar met wat chique koffietafelboeken en een mooie vaas pioenrozen ziet het er natuurlijk heel anders uit.

Wandkast in je interieur

Een wandkast is een waardevolle toevoeging voor je interieur. Je kunt er namelijk veel kanten mee op en hij past bij vrijwel elke woonstijl. Zoals het woord ‘wandkast’ al zegt is het een kast voor tegen de wand. Je kunt hem op de grond tegen de vloer plaatsen, maar wellicht is het in jouw woning juist heel leuk om hem aan de muur op te hangen. Ook dat kan!

Het leukste aan de wandkast is het decoreren ervan! Daardoor zorg je dat hij perfect bij jouw stijl past. Ook kun je de woonaccessoires per seizoen veranderen.

Metalen Action wandkast stylen

Inspiratie voor decoratie

Mijn tip: doe vooral wat je zelf leuk vindt en wat bij je past! Er is geen goed of fout als het gaat om het decoreren van een toffe metalen wandkast. Wel geef ik je graag wat inspiratie!

  • Koffietafelboeken: deze hebben een luxe uitstraling en staan prachtig in de wandkast. Combineer dit met bijvoorbeeld een leuke kaars!
  • Kandelaars & kaarsen: zijn wat mij betreft onmisbaar in het interieur. En ze zijn perfect om de wandkast aan te kleden!
  • Plaid of kussen: staat jouw wandkast in de buurt van de bank? Dan kun je hier jouw opgevouwen plaid opbergen als je deze niet gebruikt. Of leg er een leuk kussentje in!
  • Mooie koffiekopjes: voor als je wandkast in de keuken staat of hangt!
  • Vaas met bloemen: van verse bloemen in huis word ik altijd blij! Op de wandkast zullen ze prachtig tot hun recht komen!

Ook de verschillende seizoenen zijn een mooie gelegenheid om te spelen met het decoreren van een wandkast. In het voorjaar en met Pasen zal een paastak erg vrolijk staan! Tegen de herfst en Halloween kun je juist aan de slag met pompoenen en herfsttakken. Met Kerst kun je vervolgens uitpakken met sfeervolle verlichting, kerstboompjes en andere kerstdecoratie!

Metalen wandkast Action

Ook Action heeft een hippe metalen wandkast in het assortiment. Deze kast van 77 x 30 x 68 cm koop je voor €24,95. Hij wordt ongemonteerd verkocht, dus verkijk je er niet op in de winkel. Hij zit namelijk verpakt in een platte doos!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *