Kruidvat | 50% korting op I Heart Makeup en Revolution makeup

Kruidvat 50 % korting op I Heart Makeup

Ik vind makeup ontzettend leuk! I Heart Makeup (en dus ook Revolution) behoort tot mijn favoriete merken. Veel van dit merk koop je nu met 50% korting bij Kruidvat!

Waarom I Heart Makeup een fijn merk is

Revolution is een van mijn favoriete makeup merken! Maar waarom eigenlijk? Iets wat ik heel fijn vind is dat het makkelijk verkrijgbaar is. Je koopt het bijvoorbeeld bij Kruidvat en Trekpleister, maar het is ook online verkrijgbaar.

De verpakkingen zijn ontzettend leuk en spreken mij erg aan! Oogschaduwpaletten in de vorm van een reep chocolade, een higlighter in in hartvormig doosje… allemaal zo mooi! Naast de mooie verpakkingen zijn de producten van dit merk ook nog eens goed betaalbaar. Voor een oogschaduwpalette met veel verschillende kleurtjes betaal je ongeveer €10. De kwaliteit van deze makeup is trouwens echt heel goed! Een fantastische prijs-kwaliteitverhouding dus!

Kruidvat 50 % korting op Revolution Makeup

50 % korting bij Kruidvat!

Een flink aantal producten van Revolution en I Heart Makeup gaat het assortiment verlaten om plek te maken voor nieuwe artikelen. Bij Kruidvat vind je nu dan ook een flink aantal mooie items van deze merken met 50 % korting. Zowel online als in de winkels.

Kruidvat 50 % korting op I Heart Makeup

Mijn favorieten van Revolution makeup + I Heart Makeup

50 % korting is natuurlijk ontzettend leuk en kan het moeilijker maken om een keuze te maken. Daarom deel ik graag mijn favorieten met je!

Blushing Hearts – Iced Hearts is een metallic blush die beter bij mijn huidskleur past. Zo mooi! De verpakkingen van de Blushing hearts serie vind ik alleen het geld al waard!

Revolution X Soph – Extra Spice is een oogschaduwpalette met 18 mooie kleuren. Dit palette bevat zowel matte- als metallic oogschaduws waardoor je met dit palette een complete look kunt maken! Neutrale bruin- en kopertinten, herfstkleuren en romantische oogschaduws. Dit is een compleet palette!

Blushing Hearts – Candy Queen of Heart is een ontzettend mooie roze blush. De blush bestaat uit drie verschillende roze tinten die je ook apart van elkaar als oogschaduw kunt gebruiken. 2-in-1 dus!

Met 50 % korting kun je deze producten haast niet laten liggen! In de winkel vind je wellicht andere items met deze korting dan online. Veel shopplezier!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *