Wil je hebben: handig uitwisbaar notitieboek!

Action uitwisbaar notitieboek duurzaam notitieboek

Heb je ooit gehoord van uitwisbare notitieboeken? Action heeft ze nu ook! En ze zijn geweldig. Schrijf jij het liefst alles op en maak je de hele dag door lijstjes? Dan is een uitwisbaar notitieboek een duurzame oplossing om het gebruik van papier te verminderen.

Duurzame notitieboeken van Action

De uitwisbare & duurzame notitieboeken van Action zijn verkrijgbaar in A5-formaat en er is keuze uit verschillende kaften. De notitieboeken bevatten maar liefst 60 pagina’s en is voorzien van pagina’s met lijntjes en met blanco zijden. Je koopt het notitieboek mét correctiepen voor maar €1,79!

Hoe werkt een uitwisbaar notitieboek?

Als je nog niet bekend bent met uitwisbare notitieboeken, hier is een korte uitleg: In tegenstelling tot gewone notitieboeken zijn uitwisbare notitieboeken gemaakt van een synthetisch materiaal dat bestand is tegen water en scheuren. Het materiaal wordt Polypropyleen genoemd, en het is een ecologisch vriendelijk alternatief voor papier.

Maar hier komt het coolste deel: met deze notitieboeken kun je de pagina’s uitwissen en opnieuw gebruiken! Er wordt een speciale pen meegeleverd met uitwisbare inkt, en je kunt de notities of tekeningen vervolgens gemakkelijk uitwissen met een vochtige doek.

Waarom jij een uitwisbaar notitieboek moet hebben!

Er zijn verschillende redenen waarom uitwisbare notitieboeken handig zijn. Ten eerste helpen ze het milieu te beschermen door de hoeveelheid papierafval te verminderen. Ten tweede kun je op de lange termijn geld besparen omdat je dezelfde pagina’s keer op keer kunt gebruiken.

Daarnaast zijn ze ook handig voor mensen die vaak fouten maken tijdens het schrijven of tekenen. In plaats van elke keer een nieuwe pagina te moeten gebruiken, kun je de fouten gewoon uitwissen en de pagina opnieuw gebruiken.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *