Roze in de keuken? Doe het met deze 5 keukenapparaten

Roze keukenapparaten roze magnetron retro keukenapparatuur

De kleur roze zie je in mijn hele huis terug. Niet alleen in de woonkamer, maar zelfs van het toilet tot de keuken. Een vleugje roze doet namelijk niemand kwaad en mij een groot plezier! Houd je net zoals mij van roze? En wil je een roze keuken zonder je vast te leggen aan roze tegels of keukenkastjes? Ga dan eens voor roze keukenapparaten, zoals een roze magnetron.

Roze magnetron

Een magnetron is altijd handig om bijvoorbeeld snel een maaltijd op te warmen. Heb je geen ingebouwde keukenapparatuur, dan kan je een losstaande magnetron aanschaffen. Ook deze zijn er in leuke kleurtjes. Zelf heb ik een roze magnetron in mijn keuken. Zo staat zo’n apparaat een stuk gezelliger! Het kleurt nu mooi samen met de rest van mijn ruimte. Mijn keuken zit namelijk direct aan / in mijn woonkamer.

Roze koffiezetapparaat retro

Retro roze koffiezetapparaat

Koffieapparaten zijn van lelijke, toch wel aanwezige keukenapparaten die veel gebruikt worden. Maar dat ze lelijk zijn is helemaal niet nodig! Een retro koffieapparaat in roze staat toch veel leuker? Zo zet je met plezier een kop koffie.

Retro broodrooster roze

Broodrooster roze

Wie lust er nou niet op zijn tijd toast? Niet iedereen maakt evenveel gebruik van het broodrooster, maar dit is nou typisch zo’n keukenapparaat dat je toch in huis wil hebben. Al is het voor een echt zondags ontbijtje. Wil je deze nou ook helemaal in de stijl van de rest hebben? Shop dan een roze broodrooster!

Retro keukenmachine roze

Roze keukenmachine

Ben jij iemand die houd van bakken? Dan mag een keukenmachine niet ontbreken in jouw keuken. Dit keukenapparaat is jouw handige assistent in de keuken voor roeren, kloppen en kneden. Onmisbaar als je regelmatig taarten, cake of koekjes bakt en voor het mixen van pannenkoekenbeslag. En ook deze handige assistent is als pastelkleurige keukenapparatuur verkrijgbaar!

elektrische pepermolen zoutmolen retro

Elektrische zout- en pepermolen in roze

Geen grootse apparatuur, wel handig: elektrische zout- en pepermolens. Met één klik op de knop heb je jouw perfecte snufje zout om toe te voegen aan het recept of over je eten. Een zout- of pepermolen hoeft natuurlijk niet elektrisch. Handig is het wel. Echt een kwestie van gemak. En van stijl natuurlijk, als je voor een elektrische roze pepermolen en zoutmolen gaat!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *