Reisdocumenten uitprinten | Vakantie voorbereidingen!

Reisdocumenten uitprinten HP Instant Ink

De tijd is voor mij aangebroken om op vakantie te gaan! De voorpret die al een tijd bezig is vind ik enorm leuk. Op vakantie gaan vraagt natuurlijk ook om voorbereiding. Zeker bij een verre reis zoals naar Miami moet je best wat dingen regelen. Om extra zeker op reis te gaan print ik een aantal documenten uit. Met HP Instant Ink ben je er zeker van dat je niet zonder inkt zit wanneer je deze nodig hebt!

Reisdocumenten printen

Tegenwoordig gaat heel veel digitaal. Zo ontvang je E-tickets voor je vliegreis en kun je ook digitaal inchecken vooraf aan je reis. Toch blijf ik documenten uitprinten voor mijn reis. Soms is je verbinding met het netwerk slecht of zijn systemen niet toegankelijk door een storing of hack. En er zijn nog meer problemen die zich kunnen voordoen. Je zal maar net op dat moment je documenten nodig hebben!

Daarom print ik belangrijke documenten zoals tickets, een visum of gegevens omtrent medicatie op reis uit voor mijn reis. Dit zorgt voor minder afhankelijkheid van externe factoren en daardoor ga je toch wat relaxter en zekerder op reis. Wel zo fijn als je uitkijkt naar je vakantie!

Geen inkt? Verleden tijd met HP Instant Ink

Wil je net wat printen, is je inkt op! Is dit een herkenbaar probleem voor jou? Dan is HP Instant Ink de oplossing voor jou! Met het Instant Ink abonnement is deze frustratie namelijk verleden tijd. Het printplan zorgt ervoor dat je een geschikte nieuwe cartridge voor jouw printer ontvangt wanneer de inkt bijna op is.

HP Instant Ink werkt heel simpel!

Stap 1: Registreer je voor HP Instant Ink
Stap 2: Kies een printplan dat is afgestemd op jouw situatie
Stap 3: De cartridges worden thuisbezorgd

Het abonnement zorgt ervoor dat jij altijd kan printen wanneer je dat wil en wanneer het nodig is. Geen stress meer omdat je inkt op is als je hem nodig hebt. Dus ook niet als je net zoals mij voorbereidingen treft voor je vakantie en belangrijke documenten voor je reis wil uitprinten!

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *