Máxima: de serie – op Videoland

Foto: RTL / Videoland

De Videoland Original-serie Máxima verschijnt vanaf deze week, 20 april, op de streamingdienst. Van mierzoete liefdesscènes tot politieke affaires, deze Nederlandse variant van The Crown belooft een meeslepende kijkervaring te worden. Ben jij klaar om je onder te dompelen in de betoverende wereld van Máxima? Ik vertel je alles wat je wil weten over Máxima de serie.

Máxima de serie op Videoland

De rol van Máxima wordt vertolkt door de Argentijnse actrice Delfina Chaves (27). Martijn Lakemeier (29) neemt de rol van koning Willem-Alexander op zich. De vonk tussen hun zal van je scherm af spatten, want nadat zij elkaar leerde kennen op de set werden ze verliefd en inmiddels zijn de twee hoofdrolspelers ook buiten de serie een stel.

Ben je op zoek naar een boeiende serie die je meevoert door de betoverende levensloop van onze koningin Máxima? De Nederlandse variant van The Crown staat op het punt om je te betoveren. De serie Máxima belooft een intrigerende kijk te bieden in het leven van een van ’s lands meest geliefde royals.

Het verhaal neemt je mee op een reis door de ontmoeting van Máxima en Willem-Alexander in Sevilla, en onderzoekt de uitdagende paden die ze bewandelen terwijl ze hun weg vinden naar het Nederlandse koningschap. Met een mix van feit en fictie, gebaseerd op het meesterwerk van journalist Marcia Luyten, is Máxima de duurste productie die Videoland ooit heeft gemaakt.

Benieuwd? Bekijk hier de trailer van Máxima:

Het verhaal


Het verhaal van de serie Máxima neemt ons mee op een betoverende reis door het leven van koningin Máxima. Van haar ontmoeting met prins Willem-Alexander in Sevilla tot haar tijd in New York, de serie belicht de hoogtepunten en uitdagingen van haar leven op een meeslepende manier. Met een mix van feit en fictie, gebaseerd op het boeiende werk van journalist Marcia Luyten, verkent de serie de complexiteit van het koninklijke bestaan en werpt het een licht op de persoonlijke en politieke gebeurtenissen die Máxima hebben gevormd tot de koningin die ze vandaag de dag is.

Seizoen 2 van Máxima

Nog voor de verschijning van het eerste seizoen van de serie Máxima is er al een tweede seizoen aangekondigd. In het eerste seizoen zien we hoe Máxima verliefd wordt op dan nog onze prins. Het verhaal gaat natuurlijk verder. Er kwam een huwelijk, ze kregen 3 dochters en inmiddels is Máxima koningin. Dat vond Videoland genoeg om alvast een tweede seizoen te bestellen, waarin we verder zullen worden meegenomen in het verhaal van Máxima.

Misschien vind je dit ook interessant

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *